Αρχική » Αθλητισμός » Κούγιας: Θα πληρώσω εγώ…
«ΚΩΜΙΚΗ» ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Κούγιας: Θα πληρώσω εγώ…

Κούγιας: Θα πληρώσω εγώ…

Την αίτηση μη αδειοδότησης της ΠΑΕ ΑΕΛ από τους 4 ποδοσφαιριστές που κινήθηκαν νομικά για την πληρωμή των δεδουλευμένων τους από την εποχή Πλεξίδα στη Γ’ Εθνική, σχολίασε στην ιστοσελίδα www.gazzetta.gr ο Αλέξης Κούγιας. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ χαρακτήρισε την υπόθεση κωμική, τόνισε με βεβαιότητα ότι στην έφεση η υπόθεση θα εξαφανιστεί και δήλωσε έτοιμος – σε κάθε περίπτωση και εφόσον χρειαστεί – να καταβάλει ο ίδιος το ποσό για να μην έχει πρόβλημα η ομάδα.

Το… σίριαλ σχετικά με την αδειοδότηση της ΑΕΛ καλά κρατεί, με τέσσερις πρώην παίκτες της ομάδας να ζητούν να μην πάρει άδεια η ΠΑΕ αν δεν εξοφληθούν. Από την άλλη, η διοίκηση της ΑΕΛ επιμένει πως αυτές οι οφειλές αφορούν τον κ. Βαγγέλη Πλεξίδα, με τον Αλέξη Κούγια να μιλάει στο gazzetta.gr για το θέμα και να χαρακτηρίζει την υπόθεση «κωμική».

Όπως τόνισε πάντως, αν χρειαστεί θα καταβάλει ο ίδιος το ποσό, προκειμένου να έχουν οι «βυσσινί» την απαιτούμενη ασφάλεια και θα τα αναλάβει ο ίδιος να τα… βρει με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του συλλόγου, με τον οποίο έχουν, έτσι κι αλλιώς, οικονομικές εκκρεμότητες.

«Είναι μία κωμική υπόθεση, έχουν παραπλανήσει το Ειρηνοδικείο. Μόλις σταματήσει η αποχή των δικηγόρων θα κάνουμε έφεση για αναστολή και θα εξαφανιστεί η υπόθεση, η οποία αφορά τον κ. Πλεξίδα και την περίοδο παρουσίας του στον Ερασιτέχνη. Ακόμα και να μην γίνουν όλα αυτά, πάντως, αν χρειαστεί για το καλό της ΑΕΛ θα πληρώσω εγώ αυτά τα λεφτά και θα υπολογιστούν στις δικές μας εκκρεμότητες».

Επιστροφή επάνω