Αρχική » Ελλάδα » Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Βαρβιτσιώτη για την εκκένωση της Ειδομένης

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Βαρβιτσιώτη για την εκκένωση της Ειδομένης

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Βαρβιτσιώτη για την εκκένωση της Ειδομένης

Κόντρα μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ξέσπασε με αφορμή τη δήλωση του δεύτερου ότι δεν είναι αρνητικός στο να υπάρξει ακόμα και βία για να «αδειάσει» η Ειδομένη από τους πρόσφυγες.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στον Real Fm, είπε ότι υπάρχουν πολλά μέτρα που θα μπορούσαν να ληφθούν, ωστόσο όπως είπε χαρακτηριστικά «Δεν αποκλείω την καταστολή από τα μέτρα, υπάρχει θέμα δημόσιας υγείας και ασφάλειας του κράτους, δεν μπορείς να έχεις στα σύνορά σου έναν ανεξέλεγκτο καταυλισμό… Τίθενται θέματα υγείας και ασφάλειας με την παραμονή τους εκεί».

«Δεν έχουμε εμείς την επιχειρησιακή ευθύνη για την Ειδομένη» αλλά η κυβέρνηση «δεν δείχνει καμιά διάθεση για “άδειασμα” της Ειδομένης» κατέληξε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

ΣΥΡΙΖΑ: Να πάρει θέση η ΝΔ

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του καλεί τη ΝΔ να πάρει θέση για το αν συμφωνεί με την αντιμετώπιση του δράματος χιλιάδων προσφύγων με μέσα βίας αλλιώς όπως σημειώνει «οφείλει να καταδικάσει ανεύθυνες προτάσεις στελεχών της που διατυπώνονται για εσωτερική, ακροδεξιά κατανάλωση».

ΠΗΓΗ:

Επιστροφή επάνω