Λάρισα » «Δράση» και στη Θεσσαλονίκη για τον απατεώνα της Λάρισας
ΖΗΤΟΥΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ... ΔΗΘΕΝ ΤΡΟΧΑΙΑ

«Δράση» και στη Θεσσαλονίκη για τον απατεώνα της Λάρισας

«Δράση» και στη Θεσσαλονίκη για τον απατεώνα της Λάρισας

Πριν συλληφθεί στη Λάρισα την περασμένη Κυριακή για απάτη σε βάρος μιας ηλικιωμένης και άλλες επτά απόπειρες, είχε δράσει και στην Θεσσαλονίκη ο 33χρονος Βούλγαρος που προσποιούνταν τον αστυνομικό και ζητούσε χρήματα από ανυποψίαστες γυναίκες με το πρόσχημα ότι τα παιδιά τους προκάλεσαν τροχαίο δυστύχημα!

Ήδη διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός απέσπασε διάφορα χρηματικά ποσά από δυο ηλικιωμένες τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί σε βάρος του νέα δικογραφία με την κατηγορία της απάτης η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων, αλλά και για τον εντοπισμό των συνεργών του.

Στη Λάρισα, ο 33χρονος Βούλγαρος συνελήφθη μαζί με μία 20χρονη ομοεθνή του, όταν πήγαν να παραλάβουν τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει με μια 44χρονη γυναίκα όταν της τηλεφώνησαν ότι έπρεπε να πληρώσει για να μην υποστεί ποινικές συνέπειες το παιδί της που δήθεν είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο.

Η γυναίκα είχε κρατήσει την ψυχραιμία της και είχε ενημερώσει αστυνομικούς της Ασφαλείας που ακροβολίστηκαν γύρω από τον τόπο της συνάντησης και συνέλαβαν το ζευγάρι. Όπως αποκαλύφθηκε από την προανάκριση, είχαν εξαπατήσει μια 72χρονη που τους έδωσε 6.000 ευρώ, ενώ άλλα επτά υποψήφια θύματα δεν τσίμπησαν το δόλωμα.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Διαβάστε επίσης: