Αρχική » Αθλητισμός » «Άμεσα 3 εκατ. ευρώ στην ΑΕΛ»
ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΑΓΑΣ

«Άμεσα 3 εκατ. ευρώ στην ΑΕΛ»

«Άμεσα 3 εκατ. ευρώ στην ΑΕΛ»

Ο Κώστας Βασίλαγας υποστήριξε ότι διαθέτει άμεσα 3 εκατ. ευρώ για την ΑΕΛ. Ο ομογενής επιχειρηματίας Κώστας Βασίλαγας υποστήριξε στη «Δίκη» ότι προσφέρει 3 εκατ. ευρώ στην ΑΕΛ για την αγορά του 30% των μετοχών της ΠΑΕ και το άνοιγμά της στη βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική αγορά.

Η τοποθέτησή του έχει ως εξής: «Δεν καταλαβαίνω τον θυμό του κ. Κούγια, τον οποίο εκτιμώ. Εγώ έκανα απλώς μιά πρόταση στους κυρίους Κούγια-Πλεξίδα: Να τους παραδώσω προσωπική μου επιταγή ημέρας 3.000.000 ευρώ με σκοπό να βοηθήσω την ΑΕΛ. Το αντάλλαγμα; Το 30% των μετοχών της ΠΑΕ και το άνοιγμα στη βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική αγορά. Δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά σε αυτή τη χώρα που λατρεύει τους Έλληνες, έχω βραζιλιάνικη υπηκοότητα και πλέον ζω στην Ελλάδα».

Ο Βασίλαγας, που δραστηριοποιείται στο λιανεμπόριο, είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει να επενδύσει στην ΑΕΛ και να φέρει σε αυτήν παίκτες από τη Βραζιλία, αλλά ο Αλέξης Κούγιας είχε χαρακτηρίσει την πρότασή του κωμική. Ο Βασίλαγας επανήλθε μετά τη δήλωση του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί να εμπλακεί διοικητικά, παρά να ενισχύσει οικονομικά την ομάδα. Μένει να φανεί εάν θα υπάρξει νέα απάντηση του Κούγια στα όσα υποστήριξε ο ομογενής επιχειρηματίας.

Επιστροφή επάνω