Αρχική » Λάρισα » Ξεφάντωσαν τις Απόκριες
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»

Ξεφάντωσαν τις Απόκριες

Ξεφάντωσαν τις Απόκριες

Μέσα σε κλίμα τρελού κεφιού και διασκέδασης γιορτάστηκε η Αποκριά την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016 στην συνοικία του Αγ. Γεωργίου.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «O Άγιος Γεώργιος» σε συνεργασία με τα σχολεία της περιοχής (12ο ,23ο Δημοτικά ,7ο Γυμνάσιο και 13ο Λύκειο) και με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Λαρισαίων στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του 7ου Γυμνασίου (Σικελιανού και Άρη Αλεξάνδρου).

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΠΟΚΡΙΕΣ-2

Την εκδήλωση άνοιξε η Κα Τρυγώνα Γελαλή και η Κα Ζωή Τσανάκα με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών δύο τμημάτων -ενηλίκων και παιδιών- των Λεσχών Πολιτισμού του Δήμου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε  με μια εντυπωσιακή επίδειξη Latin των μικρών μαθητριών της Κας Σοφίας Πλασταρά που άφησαν άφωνο το κοινό με τις χορευτικές τους ικανότητες.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΠΟΚΡΙΕΣ-3

Παράλληλα οι μικροί φίλοι της συνοικίας είχαν την ευκαιρία να κάνουν face painting με τις κυρίες Ζωή  Καραμαλίγκα  και Κατερίνα Μπέσα.

Από μια τέτοια γιορτή  δεν μπορούσε φυσικά να λείψει το παραδοσιακό γαϊτανάκι το οποίο άνοιξε και τη λαϊκή βραδιά με παραδοσιακούς ήχους δοσμένους από την καταπληκτική ορχήστρα της  ταβέρνας “ Το Χρυσό τζάκι” που μας διασκέδασε όλη την υπόλοιπη βραδιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος με πλούσια δώρα που πρόσφεραν επαγγελματίες της συνοικίας .Ο μεγάλος νικητής ήταν ο κύριος Τσουμάνης Ζήσης ο οποίος κέρδισε ένα τετραπύρηνο tablet προσφορά των καταστημάτων “LAMBRAKIS MOBILE”.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΠΟΚΡΙΕΣ-1

Μικροί και μεγάλοι χόρεψαν και γλέντησαν με την ψυχή τους.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή ,παρά τον άσχημο καιρό και την καταρρακτώδη βροχή , η οποία δεν επέτρεψε το άναμμα της φωτιάς και το κάψιμο του καρνάβαλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Διοίκησης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κος Σούλτης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κος Καλτσάς Νικόλαος, ο Πρόεδρος του 3ου Διαμερίσματος κος Ζέβλας Κων/νος, η Διαμερισματική Σύμβουλος κα Βάσω Αρβανίτη και οι διευθυντές των σχολείων.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΠΟΚΡΙΕΣ-13

Το Δ.Σ. Του Πολιτιστικού Συλλόγου νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τους μεγάλους χορηγούς “Κρεοπωλείο Μπατρακούλης”, “Σ.Μ  Aδερφών Τσουμάνη ” , “ Αρτοποιείο Γουργιώτης” και “ΛΑΡΙΠΛΑΣΤ” που συνέβαλαν στην τεράστια επιτυχία της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας Ρεβήσιο Θωμά, Pouregas Graphics, Kουτούλα Νίκο, Κυρίτσης Εκπτυπωτική και το Ράδιο Πόλις.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΠΟΚΡΙΕΣ-12

Επίσης ευχαριστεί τους υπόλοιπους χορηγούς που συνέβαλαν με τον τρόπο τους προς τον ίδιο σκοπό.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους εθελοντές  που εργάστηκαν μεθοδικά, τους βοηθούς, τους ψήστες, στα παιδιά του Γυμνασίου που έπαιξαν μουσική και που χωρίς την δική τους βοήθεια τίποτε από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Σαρακοστή και υποσχόμαστε ότι κάθε χρόνο θα προσφέρουμε ότι καλύτερο για την συνοικία μας και τους κατοίκους της.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΠΟΚΡΙΕΣ-11

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΠΟΚΡΙΕΣ-10

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΠΟΚΡΙΕΣ-9

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΠΟΚΡΙΕΣ-8

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΠΟΚΡΙΕΣ-7

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΠΟΚΡΙΕΣ-5

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΠΟΚΡΙΕΣ-4

Επιστροφή επάνω