Αρχική » Οικονομία » Σε «αγωνιστικό κλίμα» Run Greece τα καταστήματα WIND

Σε «αγωνιστικό κλίμα» Run Greece τα καταστήματα WIND

Σε «αγωνιστικό κλίμα» Run Greece τα καταστήματα WIND

Το Run Greece Λάρισα πλησιάζει και η WIND «τρέχει» ήδη, μέσω των καταστημάτων της, αποκλειστικές προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες Σταθερής Κινητής Τηλεφωνίας και Internet WIND.

Μέχρι και το τέλος Μαρτίου, αποκλειστικά τα καταστήματα WIND της πόλης, προσφέρουν:

  • Το δημοφιλές, κομψό με δυνατές επιδόσεις, μοντέλο της SAMSUNG GALAXY A3 σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή ΜΟΝΟ 179€ (από 289€).
  • Το απόλυτο πρόγραμμα συμβολαίου W ΜΟΝΟ 49,90€ (από 60€) και Δωρεάν 4G smartphone για κάθε νέα σύνδεση.
  • 50% έκπτωση στα πάγια των δύο πρώτων μηνών για κάθε νέα σύνδεση, στα προγράμματα συμβολαίου Κινητής Τηλεφωνίας WIND To All & W.
  • 5GB Mobile Broadband με ΜΟΝΟ 6€/μήνα για ξέγνοιαστο σερφάρισμα από smartphone/tablet ή laptop με mobile WiFi ή USB stick.
  • Δώρο το 1ο πάγιο σε κάθε Triple Play  με τουλάχιστον 1 νέα γραμμή – στο πακέτο που συνδυάζει Κινητό, Σταθερό και Internet σε 1 λογαριασμό  μόνο με  50€  μήνα.

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα WIND Λάρισας, Ελευθερίου Βενιζέλου 69, Ασκληπιού 36 και Μ. Αλεξάνδρου 19, ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές και μπείτε από τώρα σε «αγωνιστικό κλίμα»!

Το Run Greece Λάρισα θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου στο κέντρο της πόλης. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το www.run-greece.gr

Επιστροφή επάνω