Αρχική » Οικονομία » Mobitech.gr: Έκανε 90.000 επισκευές κινητών τηλεφώνων
επιχειρείν

Mobitech.gr: Έκανε 90.000 επισκευές κινητών τηλεφώνων

Mobitech.gr: Έκανε 90.000 επισκευές κινητών τηλεφώνων

Αναμφίβολα ποιος δεν προβληματίστηκε όταν το κινητό τηλέφωνό του υπέστη μία βλάβη ή όταν απαιτήθηκε η επιδιόρθωση της συσκευής να γίνει με αξιοπιστία και ποιότητα.

Τις απαντήσεις σ’ αυτούς του προβληματισμούς έχει η επιχείρηση «Mobitech.gr», η οποία βρίσκεται επί της οδού Κύπρου 70, μπροστά στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας. Αρχικά αξίζει να επισημανθεί πως το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το μόνο εξουσιοδοτημένο, σε επίπεδο Θεσσαλίας, για service σε κινητά τηλέφωνα και tablet της εταιρίας Samsung.

mobi (2)Παράλληλα, στην επιχείρηση ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει αξεσουάρ για κινητά τηλέφωνα και tablet όλων των εταιρειών.

Λίγα λόγια για την Mobitech.gr από τον Λάμπρο Πράπα: «Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας από το 2002 με κύριο αντικείμενο την επισκευή κινητών τηλεφώνων και την πώληση αξεσουάρ. Σε αυτό το χρονικό διάστημα έχουμε πραγματοποιήσει πάνω από 90.000 επισκευές συσκευών όλων των τύπων. Το προσωπικό μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο από όλες τις μεγάλες εταιρείες, ενώ παράλληλα τα εργαστήριά μας είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα στον τομέα των ηλεκτρονικών επισκευών, ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε κάθε είδους επισκευή ανταποκρινόμενοι αποτελεσματικά σε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες και προϊόντα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και επαγγελματισμού».

mobi (3)Στο ερώτημα γιατί ο πολίτης να επιλέξει την συγκεκριμένη εταιρία η απάντηση είναι η εξής:

«ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: Με ποσοστό αξιοπιστίας 99% σας εγγυόμαστε ότι η συσκευή σας θα δουλεύει σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή έπειτα από την επισκευή στο Service μας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ: Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, η χρήση ποιοτικών και γνήσιων ανταλλακτικών και η πλήρης διαδικασία ελέγχου πριν και μετά την κάθε επισκευή, εξασφαλίζουν την μέγιστη ποιότητα επισκευής.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ: Όλες οι επισκευές συνοδεύονται  εγγύηση η οποία καλύπτει επισκευή ελαττωματικού ανταλλακτικού εντός της εγγύησης.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή συσκευών σε όλη την Ελλάδα μέσω Courier με δωρεάν αποστολή».

mobitech (3)mobi (1)Info:

Κύπρου 70 – Λάρισα (Κεντρική Πλατεία)

Τηλ. 2410 620 255

info@mobitech.gr

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Επιστροφή επάνω