Λάρισα » Έκοψε την πίτα του
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΕΩΤ.ΤΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Έκοψε την πίτα του

Έκοψε την πίτα του

Την Πέμπτη 10 Μαρτίου  2016 πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  του Παραρτήματος  Κεντρικής Ελλάδας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου  (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) στην αίθουσα εκδηλώσεων  του κτιρίου του Παραρτήματος.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Κωνσταντίνος Ηλ. Καλόγηρος  ευχαρίστησε  τα μέλη του Παραρτήματος  που   τίμησαν  με την παρουσία τους  την εκδήλωση και  ευχήθηκε εκ μέρους όλης της  Διοικούσας στους παρευρισκόμενους υγεία, δύναμη,  καλή και δημιουργική χρονιά  και κάλεσε όλους τους γεωτεχνικούς να σταθούν στο πλευρό του Επιμελητηρίου προκειμένου, παρά τις υφιστάμενες δυσκολίες, να συμβάλλουν στη διατήρηση και την  ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα.

ΓΕΩΤΕΕ

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και χαιρέτησαν εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας  ο κ. Λαδόπουλος – Περιφερειακός Σύμβουλος, εκ μέρους του Δήμου Λαρισαίων ο κ. Γ. Κωσταρόπουλος – Δημοτικός Σύμβουλος, εκ μέρους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ο  Αντιπρύτανης  κ.  Αθ. Σφουγγάρης , ο πρόεδρος  του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας κ.  Δ. Σοφολόγης, ο πρόεδρος του Κτηνιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Ι. Λυτροκάπης και οι διατελέσαντες πρόεδροι της Διοικούσας Επιτροπής κ. Κωνσταντίνος Καλόγηρος (1997 – 2004) και Φώτιος Γραβάνης (2004 -2008).

Διαβάστε επίσης: