Αρχική » Οικονομία » CYANO: «Έξυπνα» παιχνίδια για τα παιδιά
ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

CYANO: «Έξυπνα» παιχνίδια για τα παιδιά

CYANO: «Έξυπνα» παιχνίδια για τα παιδιά

Ένα από τα θέματα που απασχολεί τους γονείς είναι να βρουν παιχνίδια για τα παιδιά τους, τα οποία πέρα από τη διασκέδαση θα εξασκούν και το μυαλό…
Το κατάστημα «CYANO», επί της οδού Παπακυριαζή 53 στη Λάρισα, μπορεί να καλύψει απόλυτα τα ενδιαφέροντα των παιδιών, καθώς διαθέτει ευρύτατη γκάμα από «έξυπνα» παιχνίδια.

CYANO (4)Μάλιστα, το κατάστημα με ιδιοκτήτη τον Αθανάσιο Παπαθεοδώρου διαθέτει αποκλειστικά τα προϊόντα της εταιρείας «Lilliputiens», όπως και παιχνίδια της «House of toys» και άλλων εταιριών.
Οι ηλικίες, στις οποίες αυτά τα προϊόντα απευθύνονται, είναι για παιδιά από λίγων μηνών έως και 5 ετών.
Στους φιλόξενους χώρους του καταστήματος μπορεί κάποιος να βρει πρωτότυπα παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης και για μεγαλύτερες ηλικίες, ενώ υπάρχουν και τα επιτραπέζια.

CYANO (3)Αυτή την ποικιλία το κατάστημα αναμένεται να την αναπτύξει ακόμη περισσότερο το προσεχές διάστημα, με νέες παραλαβές.
Παράλληλα, διατίθενται παιδικά βιβλία, όπως επίσης σχολικά και αναλώσιμα, ενώ δεν λείπουν ο αθηναϊκός Τύπος και τα περιοδικά.

CYANO (2)Επιστρέφοντας στα παιχνίδια, ο ιδιοκτήτης κ. Παπαθεοδώρου επισημαίνει πως σαφώς τους γονείς, πέρα από την δημιουργική απασχόληση των παιδιών, τους απασχολεί και το οικονομικό κόστος του παιχνιδιού.
Και σ’ αυτό υπάρχει απάντηση, καθώς στο κατάστημα διατίθενται παιχνίδια για όλα τα βαλάντια.

CYANO (1)Info:

CYANO
Book & Gifts
Τηλ. 2410 533583
Παπακυριαζή 53, Λάρισα

Επιστροφή επάνω