Αρχική » Ελλάδα » Μία νεκρή σε τροχαίο
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μία νεκρή σε τροχαίο

Μία νεκρή σε τροχαίο

(φωτό αρχείου)

Μία νεαρή γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο νωρίτερα συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο.

Ακόμη μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο ίδιο συμβάν και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης, ενώ τρίτη γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 15.00 στη συμβολή της οδού Αγγελάκη και της Λεωφόρου Στρατού. Σύμφωνα με την Τροχαία, λεωφορείο του ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια παρέσυρε δύο γυναίκες που περίμεναν να διασχίσουν το οδόστρωμα.

Η μία εξ αυτών, νεαρής ηλικίας, έχασε τη ζωή της και η δεύτερη -μεγαλύτερη σε ηλικία- μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, η τρίτη γυναίκα στεκόταν δίπλα στις δύο προηγούμενες χωρίς να τραυματιστεί, αλλά από το σοκ που υπέστη μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο.

Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα, ενώ για αρκετή ώρα η κίνηση των οχημάτων στην περιοχή, όπου παρατηρείται πυκνή κυκλοφορία, διεξαγόταν μετ” εμποδίων.

Έρευνα πραγματοποιείται για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Επιστροφή επάνω