Ελλάδα » Θρίλερ με Καμμένο

Θρίλερ με Καμμένο

Θρίλερ με Καμμένο

Τηλεφωνική επικοινωνία για το θέμα που έχει προκύψει με τον Γιάννη Μουζάλα είχαν το βράδυ της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες συμφώνησαν να τα ξαναπούν για το ζήτημα αυτό μετά τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, που διεξάγεται την Πέμπτη και την Παρασκευή στις Βρυξέλλες για το προσφυγικό.

Νωρίτερα, πληροφορίες ήθελαν τον κ. Καμμένο να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησής του καθώς διαφωνεί με την παραμονή του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής στην κυβέρνηση μετά τη δήλωσή του περί «Μακεδονίας».

Από το Πεντάγωνο ανέφεραν ότι ο κ. Καμμένος συγκέντρωσε τα προσωπικά του είδη και ότι επικοινώνησε με τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων, κάποιοι από τους οποίους βρίσκονται στο εξωτερικό, καλώντας τους αύριο σε σύσκεψη.

Για αύριο το πρωί έχει οριστεί επίσης συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού κατέβαλαν, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθειες να μεταπείσουν τον Πάνο Καμμένο.

Υπενθυμίζεται ότι από την Τρίτη το βράδυ ο κ. Καμμένος έχει ζητήσει την παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα, ενώ και μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα την Τετάρτη το πρωί δήλωσε ότι εξακολουθεί να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, όχι όμως και στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Από την πλευρά της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη είπε ότι μετά τις συζητήσεις μεταξύ του Πρωθυπουργού και του Πάνου Καμμένου αποφασίστηκε οι τελικές αποφάσεις για την τύχη του Γιάννη Μουζάλα να ληφθούν μετά τη σύνοδο κορυφής.

ΠΗΓΗ:

Διαβάστε επίσης: