Αρχική » Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » Καθαρά Δευτέρα στην Καλλιπεύκη

Καθαρά Δευτέρα στην Καλλιπεύκη

Καθαρά Δευτέρα στην Καλλιπεύκη

Κάθε περιγραφή θα είναι λίγη! Τίποτε δεν έγινε όπως προγραμματίστηκε αλλά η καλή διάθεση όλων ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ο καιρός, «εχθρός», κρύο, βροχή, χιόνι!

Όσοι, όμως, επέλεξαν την Καλλιπεύκη την Καθαρή Δευτέρα – για τη διασκέδασή τους, όσοι ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου… ήταν τυχεροί και έμειναν ευχαριστημένοι κι… ήταν πολλοί! Το κατάστημα (το μεγαλύτερο του χωριού) γέμισε! Κέφι και χορός στο καφενείο του Χ. Οικονόμου από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα. Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν.

ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ-2ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ

ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ-3

Το Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ.Α.Κ. «ΠΑΤΩΜΕΝΗ» ευχαριστεί θερμά: Όλους όσοι παραβρέθηκαν, τα τρία καφενεία του χωριού (Οικονόμου, Μαντά, Παπαδημητρίου), που ετοίμασαν από μια μεγάλη χύτρα φασολάδα, τις εθελόντριες – εθελοντές που βοήθησαν (Καίτη Ζυλάλι, Ρέντι Ζυλάλι, Δέσποινα Πλασταρά και την Άννα Γκαζγκάνη – και για τα εδέσματα που προσέφερε), τον Γιώργο Ρημαγμό και τον Στέλιο Παπαδημητρίου, που στη στιγμή (χωρίς προετοιμασία) και μ’ ότι βρέθηκε χόρεψαν τον γανωτή, την ορχήστρα του Κ. Ριζούλη και Γ. Μητσιμπόνα (από τους Γόννους) και τον… «εχθρό» καιρό, που έκανε όλους τους παραβρισκόμενους μια οικογένεια, μια παρέα και φυσικά τον Χ. Οικονόμου κι όλους τους συνεργάτες – βοηθούς του καταστήματός του, για τη φιλοξενία και για την άψογη εξυπηρέτηση.

 

Επιστροφή επάνω