Αρχική » Ελλάδα » Ανασχεδιάσθηκε η ιστοσελίδα του ΤΕΕ
ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ

Ανασχεδιάσθηκε η ιστοσελίδα του ΤΕΕ

Ανασχεδιάσθηκε η ιστοσελίδα του ΤΕΕ

Με έμφαση στην ευκολία χρήσης από όλους τους μηχανικούς «τρέχει» ήδη από σήμερα η νέα ιστοσελίδα του ΤΕΕ. Με πρωτοβουλία του Προέδρου του ΤΕΕ Γιώργου Στασινού, το υπάρχον site του Επιμελητηρίου ανασχεδιάσθηκε πλήρως με τις δυνάμεις του Επιμελητηρίου, χωρίς επιπλέον κόστος για το ΤΕΕ, καθώς είχε συμπληρώσει πολλά χρόνια λειτουργίας στην παλαιά μορφή.

«Η ευκολία στην καθημερινότητα των μηχανικών και η παροχή σύγχρονων, αποτελεσματικών και ανταποδοτικών υπηρεσιών προς τα μέλη του ΤΕΕ είναι στην καρδιά της φιλοσοφίας μας», τόνισε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ. «Οι μηχανικοί, μέσα στην κρίση που όλοι βιώνουμε, χρειάζονται και αξίζουν έναν βοηθό στην καθημερινότητα τους, και το ΤΕΕ θέλει αυτό ακριβώς να τους προσφέρει».

Το νέο site του ΤΕΕ κινείται στην κατεύθυνση της φιλικότητας προς τον χρήστη και της διαλειτουργικότητας με πολλαπλές συσκευές πρόσβασης και περιηγητές/φυλλομετρητές διαδικτύου. Είναι δηλαδή σχεδιασμένο ως autoresponsive σε πρόσβαση από σταθερούς και φορητούς υπολογιστές, tablets, notebooks, phablets και κινητά τηλέφωνα.

Ο μηχανικός μπορεί πλέον με άμεση πρόσβαση από την πρώτη σελίδα, μέσα από τις συνδέσειςe-services που βρίσκονται ψηλά στη νέα ιστοσελίδα να έχει άμεση πρόσβαση σε όλο το «πλέγμα» ηλεκτρονικών υπηρεσιών που παρέχει το ΤΕΕ:

Διαχείριση δηλώσεων αυθαιρέτων κτισμάτων Ν4178/2013

Ενεργειακοί Επιθεωρητές (ΚΕΝΑΚ)

Συστήματα Ηλεκτρονικής ¨Έκδοσης Αδειών

Διαχείριση Αμοιβών

My Tee

Ρύθμιση οφειλών σε δόσεις

Μητρώο – Εξετάσεις – Πιστοποιήσεις

Μηχανικού Εγχειρίδιο Νομοθεσίας

Αγορά Εργασίας

Αίτηση για Ελεγκτή Δόμησης

Επιπλέον, σε ένα σύγχρονο γραφικό περιβάλλον οι μηχανικοί και οι πολίτες μπορούν να μαθαίνουν και να πληροφορούνται για τα θέματα τεχνικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος από τις ενημερωτικές ενότητες της νέας ιστοσελίδας:

Ημερολόγιο/Ατζέντα εκδηλώσεων τεχνικού ενδιαφέροντος

Ειδήσεις ΤΕΕ

Newsletters ΤΕΕ

Δελτία Τύπου ΤΕΕ

Ρεπορτάζ ΤΕΕ

VideosΤΕΕ

Μηχανικών Άλλα Έργα

Τέλος στη διάθεση των μηχανικών και των πολιτών βρίσκεται όλο το υφιστάμενο μέχρι σήμερα υλικό πληροφόρησης και όλο το αρχείο του διαδικτυακού υλικού του ΤΕΕ των τελευταίων δεκαετιών, καθώς το Επιμελητήριο των Μηχανικών υπήρξε πάντα πρωτοπόρο στην αξιοποίηση και ενσωμάτωση του διαδικτύου στην καθημερινότητα του τεχνικού κόσμου της χώρας – τώρα πια με μια νέα, πιο φιλική και αρτιότερη αισθητικά μορφή.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός τόνισε ότι «η νέα ιστοσελίδα του ΤΕΕ είναι ένα ακόμη βήμα στην καλύτερη εξυπηρέτηση των μηχανικών και του τεχνικού κόσμου της χώρας. Έρχεται ως συνέχεια στις νέες υπηρεσίες που καθιερώσαμε τους τελευταίους μήνες και θα λειτουργήσει ως έναυσμα ακόμη περισσότερων παροχών και λειτουργιών που δρομολογούμε για τους επόμενους μήνες».

 

 

Επιστροφή επάνω