Αρχική » Υγεία » Αναίμακτο λίφτινγκ και λιπόλυση

Αναίμακτο λίφτινγκ και λιπόλυση

Μάθετε ποιες είναι οι θεραπείες για επίπεδη κοιλιά και στητούς, σμιλεμένους γλουτούς!
Αναίμακτο λίφτινγκ και λιπόλυση

Οι αναίμακτες τεχνικές που καταργούν την πλαδαρότητα στην κοιλιά και σμιλεύουν τους γλουτούς χωρίς νυστέρι κερδίζουν έδαφος τα τελευταία χρόνια. Οι μέθοδοι που σβήνουν τα ψεγάδια γίνονται χωρίς ράμματα και τομές στο χώρο του δερματολογικού ιατρείου και είναι οι εξής:

Υπέρηχοι-ραδιοσυχνότητες
Όπως εξηγεί η δερματολόγος Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη, αναπληρώτρια επιστημονική διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine στην Αθήνα, τόσο άντρες όσο και γυναίκες θέλουν να διορθώσουν τα ψεγάδια με ανώδυνο και αναίμακτο τρόπο. Το Cavitation RF είναι μια τεχνολογία που συνδυάζει υπερήχους και ραδιοσυχνότητες σε μία συσκευή. «Οι υπέρηχοι σπάζουν τις μεμβράνες των λιποκυττάρων και το υγροποιημένο λίπος αποβάλλεται σταδιακά από το σώμα. Από την άλλη, τα ραδιοκύματα διαχέουν θερμότητα στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος και επιτυγχάνουν λιπόλυση ενώ ταυτόχρονα προκαλούν την παραγωγή καινούριου κολλαγόνου προσφέροντας σύσφιγξη» αναφέρει η δερματολόγος.
Η διαδικασία είναι 100% αναίμακτη και ανώδυνη και για να φανεί το επιθυμητό αποτέλεσμα απαιτούνται μερικές συνεδρίες, τον αριθμό των οποίων καθορίζει ο γιατρός.

Νήματα PDO
Η καινούρια εναλλακτική του facelift αλλά και του λίφτινγκ στα μπράτσα, στους γλουτούς, στους μηρούς και στην περιοχή της κοιλιάς είναι τα βιοαπορροφήσιμα νήματα PDO. Τα νήματα είναι από πολυδιοξανόνη, ένα υλικό πιστοποιημένο και εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση που έχει περάσει τα τεστ ασφαλείας όλα αυτά τα χρόνια που χρησιμοποιείται στην ιατρική.

Δερματολόγος Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη

Δερματολόγος Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη

Όπως εξηγεί η Δρ Μάμαλη, η διαδικασία είναι ελάχιστα τραυματική και γίνεται με την εφαρμογή αναισθητικής κρέμας ώστε ο ασθενής να μην αισθανθεί πόνο. Τα νήματα εισάγονται σε μορφή πλέγματος στην προβληματική περιοχή και προσφέρουν ανόρθωση στους ιστούς. Η μεγάλη δουλειά όμως γίνεται το επόμενο διάστημα που ο οργανισμός παράγει κολλαγόνο ως αντίδραση στο ξένο σώμα. Η σύσφιγξη φτάνει στο απόγειό της και το δέρμα ανακτά την ελαστικότητά του.

Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός. Το αποτέλεσμα διαρκεί κατά μέσο όρο 1,5 χρόνο.

 

Info: Cosmetic Derma Medicine, τηλ.: (+30) 210 6980451, www.cosmeticdermamedicine.gr

Επιστροφή επάνω