Λάρισα » Περιοδεία σε Φάρσαλα και Μικρό Ευύδριο
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Περιοδεία σε Φάρσαλα και Μικρό Ευύδριο

Περιοδεία σε Φάρσαλα και Μικρό Ευύδριο

Το Σάββατο 12-03-16 και την Κυριακή 13-03-16 ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος πραγματοποίησε περιοδεία στα Φάρσαλα και στο Μ.Ευύδριο. Η περιοδεία είχε ενημερωτικό χαρακτήρα καθώς ο βουλευτής συναντήθηκε με τους πολίτες με σκοπό να μάθει τα προβλήματα της περιοχής με πρωταρχικό το ζήτημα του έλλειψης πόσιμου νερού στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων.

Από την μεριά του ο βουλευτής τους ενημέρωσε ότι η κυβέρνηση ήδη εκπονεί τον ενεργειακό σχεδιασμό της χώρας λαμβάνοντας ειδική μέριμνα για την συμπόρευση των κυβερνητικών πρωτοβουλιών με τους κατά τόπους αυτοδιοικητικούς φορείς με σκοπό την επίλυση τέτοιων ζητημάτων μέσω επιχειρηματικών δράσεων.

Εν συνεχεία η συζήτηση επικεντρώθηκε στα αγροτικά ζητήματα και ειδικότερα στην καταβολή της δεύτερης δόσης εκκαθάρισης της βασικής ενίσχυσης καθώς και τα ποσά που αναλογούν στο «πρασίνισμα». Ο βουλευτής τους ενημέρωσε ότι θα καταβληθούν μέσα στην άνοιξη αφού αναμένεται η έκδοση των οριστικών δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης. Εφόσον το πρασίνισμα σύμφωνα με τις εθνικές επιλογές αντιστοιχεί σε ποσοστό επί της αξίας των ενεργοποιηθέντων δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης, θα εκδοθεί κι αυτό μετά την οριστικοποίηση των δικαιωμάτων.

Τέλος η συζήτηση επεκτάθηκε και  σε κεντρικά πολιτικά ζητήματα της επικαιρότητας.

Διαβάστε επίσης: