Αρχική » Λάρισα » «Κάποιοι θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί»
ΚΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ

«Κάποιοι θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί»

«Κάποιοι θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί»

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Λαρίσης, κ. Χρήστος Κέλλας, μετά την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ειδομένη και στο Νοσοκομείο του Κιλκίς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την εφιαλτική κατάσταση που βιώνουν οι πρόσφυγες στην Ειδομένη και τις απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν στο Νοσοκομείο του Κιλκίς.

Λίγες μόνο μέρες νωρίτερα, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής,  αναδείξαμε το μεγάλο πρόβλημα της μειωμένης χρηματοδότησης του Νοσοκομείου αυτού κατά 30% σε σχέση με πέρυσι, του μοναδικού δευτεροβάθμιου νοσηλευτικού ιδρύματος της περιοχής, με τεράστιο φόρτο λόγω Ειδομένης, το οποίο, επιπροσθέτως, είναι κι αυτό ακέφαλο(!) διοικητικά, εξαιτίας της γνωστής πολιτικής του Υπουργείου Υγείας.

Αν υπήρχε η στοιχειώδης ευθιξία κάποιοι θα έπρεπε να είχαν ήδη παραιτηθεί. Όπως φαίνεται, όμως, η ευθιξία, όπως και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, βουλιάζουν στη λάσπη της Ειδομένης!».

Επιστροφή επάνω