Αρχική » Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Αποκριάτικη εκδήλωση στο ΟΥΗΛ
«ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ»

Αποκριάτικη εκδήλωση στο ΟΥΗΛ

Αποκριάτικη εκδήλωση στο ΟΥΗΛ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποκριάτικη εκδήλωση – δημιουργικό εργαστήρι για τα παιδιά προσχολικής & σχολικής ηλικίας που πραγματοποιήθηκε από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων και τη Διεύθυνση Πρόνοιας, την Παρασκευή 11 Μαρτίου, στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Ουήλ.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να μασκαρευτούν από τις εκπαιδευόμενες του τμήματος αισθητικής τέχνης & μακιγιάζ κυρίες Τζάνακα Γεωργία και Παπαχρήστου Ελένη καθώς και να ταξιδέψουν μέσα από το παραμύθι του αρλεκίνου από την αφηγήτρια κα. Στέλλα Λιανού. Κατασκευές καπέλων, χειροτεχνίες και ζωγραφιές, αλλά και αποκριάτικα παιχνίδια όπως χάσκα και πινιάτες ολοκλήρωσαν το δημιουργικό πρόγραμμα των παιδιών. Ακολούθησε μικρός μπουφές για όλους.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του ΤΕΒΑ, Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Λάρισας, στο πλαίσιο παράλληλων συνοδευτικών δράσεων, καθώς και στην υιοθέτηση της  ευρύτερης κουλτούρας προγράμματος «Πόλη που Μαθαίνει».

Για περαιτέρω ενημέρωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680243, 2410-680220, fax: 2410680244 ή μέσω, e-mail: pronia@larissa-dimos.gr

Επιστροφή επάνω