Αρχική » Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Παραμένουν στη ROCA oι πρόσφυγες
ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Παραμένουν στη ROCA oι πρόσφυγες

Παραμένουν στη ROCA oι πρόσφυγες

Φωτ. larissanet

Στις σκηνές τους στις εγκαταστάσεις της ROKA θα παραμείνουν οι 400 πρόσφυγες, ανάμεσά τους 200 παιδιά.

Κλειστό ΝεάποληςΣτη σημερινή σύσκεψη που έγινε στο χώρο φιλοξενίας παρουσία κλιμακίων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λάρισας με τη συμμετοχή και του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη, αντιδημάρχων και περιφερειακών συμβούλων συζητήθηκε η πρόταση μετακίνησης των προσφύγων στο κλειστό της Νεάπολης λόγω της κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών.

Από τη μεριά τους οι πρόσφυγες ζήτησαν να παραμείνουν για άλλες τρεις – τέσσερις μέρες στις εγκαταστάσεις της ROKA μέχρι την οριστική τους μετακίνηση στο χώρο φιλοξενίας που ετοιμάζεται στο Κουτσόχερο.

ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟ ΣΚΗΝΕΣ LN 2016 (2)Το τοπικό Συντονιστικό όργανο πάντως ενισχύει την προσπάθειά του για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των προσφύγων και των οικογενειών τους.
Να σημειώσουμε ότι ο χώρος στο Κουτσόχερο αναμένεται να είναι έτοιμος την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη. Ήδη, όπως έγραψε η larissanet στήθηκαν και στήνονται κι άλλες σκηνές από το στρατό και ετοιμάζονται οι απαραίτητες υποδομές για τη φιλοξενία 1.000 προσφύγων.

© LARISSANET.GR. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο larissanet.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

Επιστροφή επάνω