Αρχική » Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » Αποκριάτικη «περιοδεία» Μανώλη

Αποκριάτικη «περιοδεία» Μανώλη

Αποκριάτικη «περιοδεία» Μανώλη

Στο Συκούριο την Κυριακή των Απόκρεων, παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κ. Γ. Μανώλης, προεξάρχοντος του πατρός Γεωργίου, συνοδεία και των καλλίφωνων ψαλτάδων κ. Κ. Χαϊντούτη , κ. Δημάκη και του δημοτικού συμβούλου κ. Δ. Μαϊμάρη.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο βροχερός καιρός δεν στάθηκε εμπόδιο για να παρακολουθήσει την παρέλαση των καρναβαλιστών στους δρόμους του Καλοχωρίου, παρέα με τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Ν. Πουτσιάκα, το δημοτικό σύμβουλο κ. Δ. Μαϊμάρη, τον τοπικό σύμβουλο κ. Ι. Αλειφέρη και τους υποψηφίους συμβούλους κ. Μ. Ζιώγα και κ. Ε. Έξαρχο.

Μανώλης Γόννοι

Και το βράδυ στους Γόννους με τους δημοτικούς συμβούλους κ. Δ. Μαϊμάρη, κ. Α. Καραναστάση και Θ. Τζέκα στο άναμα της μπουμπούνας στο προαύλιο του Δ. Σχολείου, όπου δοκίμασαν και ψητή σαρδέλα.

Και η βραδυά έκλεισε στη καφετέρια του Μιχάλη Σίμου, με κρασάκι και αυτοδιοικητικό κους κους…… .Στη παρέα προστέθηκαν οι τοπικοί πρόεδροι των Γόννων και Ιτέας κ. Γ. Μπανιώρας και Γ. Βλαχοστέργιος, αντίστοιχα, και ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος κ. Π. Μπουλώταςς και τους δημοτικούς συμβούλους, κ. Δ. Μαϊμάρη, κ. Π. Γκατζόγια και κ. Χ. Κακαγιάννη, να παρακολουθήσουν την επιτυχημένη παρέλαση των καρναβαλιστών στους δρόμους του Συκουρίου.

Μανώλης καρναβάλι

Την παρουσίαση της παρέλασης των αρμάτων επιμελήθηκε με επιτυχία ο δημοσιογράφος Νίκος Χαϊδάς

Επιστροφή επάνω