Αρχική » Θεσσαλία » Τρικαλινοί στηρίζουν τους πρόσφυγες (ΦΩΤΟ)

Τρικαλινοί στηρίζουν τους πρόσφυγες (ΦΩΤΟ)

Τρικαλινοί στηρίζουν τους πρόσφυγες (ΦΩΤΟ)

Τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους πρόσφυγες, προσφέρουν οι τρικαλινοί και ο Δήμος Τρικκαίων, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζονται, επίσης, τα εξής:

«Οι μεν τρικαλινοί μεταφέρουν συνεχώς πλήθος ειδών στο χώρο συγκέντρωσής τους (Στρ. Σαράφη 44 (παλιά γραφεία e-trikala). Προς το παρόν, η αποθήκη έχει ανάγκη από:
πετσέτες, μπουφάν (αντρικά, γυναικεία, παιδικά), μπλούζες, κάλτσες, παντελόνια, σαμπουάν, αφρόλουτρα, παιδικές πάνες (μόνο νούμερα 1, 2, 6), χτένες και αντισηπτικά μαντηλάκια. Δεν χρειάζονται πλέον σερβιέτες και οδοντόβουρτσες καθώς υπάρχει απόθεμα. Ο ρουχισμός να είναι σε καλή κατάσταση και όχι καλοκαιρινός.

προσφυγες Τρικαλα

Ταυτοχρόνως, ο Δήμος Τρικκαίων συμπληρώνει τις εγκαταστάσεις στον χώρο φιλοξενίας του φρουρίου. Έτσι, τοποθετήθηκα πρόσθετες ντουζιέρες, δημιουργήθηκε χώρος για κουρείο, έγινε προμήθεια σομπών.

Η σίτιση γίνεται κανονικά και οι δομές και υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων συνεχίζουν να βρίσκονται στον χώρο, με βάση τον σχεδιασμό και καταμερισμό αρμοδιοτήτων.

Μεγάλη είναι η συμμετοχή των Εθελοντών του Δήμου, καθώς και πολιτών που συνεχώς προστρέχουν για να προσφέρουν οτιδήποτε χρειαστεί.

Ο Δήμος Τρικκαίων ευχαριστεί θερμότατα τους τρικαλινούς πολίτες, που συνεχίζουν, με περίσσευμα αγάπης και αλληλεγγύης, να αποδεικνύουν ότι ο ανθρωπισμός είναι στοιχείο του πολιτισμού μας».

Επιστροφή επάνω