Αρχική » Παραπολιτικά » Ερωτευμένος ο Ανδρέας Παπαμιμίκος (ΦΩΤΟ)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ

Ερωτευμένος ο Ανδρέας Παπαμιμίκος (ΦΩΤΟ)

Ερωτευμένος ο Ανδρέας Παπαμιμίκος (ΦΩΤΟ)

Ο έρωτας του γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου με τη Σόνια Σαββίδη, ανιψιά και στενή συνεργάτιδα του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, όλο και δυναμώνει και το ζευγάρι φαίνεται πως έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Ο φωτογραφικός φακός του Secret τους “τσάκωσε” σε κατάστημα με παπούτσια στη Γλυφάδα, και ο γραμματέας της ΝΔ ήταν ιδιαίτερα τρυφερός με την καλή του!

Παπαμιμικος Σονια Σαββιδη

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γάμος του ζευγαριού είναι πολύ κοντά και πιθανότατα να γίνει το καλοκαίρι. Ο αρραβώνας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη, παρουσία των γονιών του Ανδρέα Παπαμιμίκου και του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει την ανιψιά του, Σόνια, σαν κόρη.

Η Σόνια Σαββίδη ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά η απόσταση δεν εμπόδισε τη σχέση τους. Υπάρχουν Σαββατοκύριακα που ο Ανδρέας Παπαμιμίκος ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, για να περάσει ένα χαλαρό διήμερο με την αγαπημένη του, και άλλα που έρχεται στην Αθήνα η ανιψιά του επιχειρηματία.

Παπαμιμικος Σονια Σαββιδη (2)

Η Σόνια Σαββίδη είναι ανιψιά (κόρη πρώτου εξαδέλφου) του κ. Σαββίδη και τον συνοδεύει σε όλες σχεδόν τις δημόσιες εμφανίσεις του, εκτελώντας κατά βάση χρέη μεταφράστριας, αλλά και συμβούλου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι δικηγόρος, αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, ενώ μοιράζει τη ζωή της μεταξύ της Θεσσαλονίκης και της ρωσικής πόλης Κουρσκ, όπου ζουν δικοί της άνθρωποι και η ίδια είχε περάσει τα σχολικά της χρόνια.

Ιβαν Σαββιδης Σονια Σαββιδη

Επιστροφή επάνω