Λάρισα » Δεν τους ξεχνούν…
ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ

Δεν τους ξεχνούν…

Δεν τους ξεχνούν…

Τελετή επιμνημόσυνης δέησης υπέρ των αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Λάρισα, στο παρεκκλήσι του Αγ. Αρτεμίου, που βρίσκεται στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-2

Στην επιμνημόσυνη δέηση χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνάτιος.

Μετά το πέρας της τελετής, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα σε αστυνομικό που τραυματίστηκε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του κτιρίου.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-7

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός Κωνσταντίνος, οι Βουλευτές Λάρισας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κ. Χρήστος Κέλλας και κ. Κατσιαντώνης Γεώργιος, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης Απόστολος, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-3

Στην τελετή παρέστησαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγος Καραμαλάκης Μιχαήλ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος Κοτσιάφτης Δημήτριος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας Αστυνομικός Διευθυντής Αγάκος Γεώργιος, καθώς επίσης εκπρόσωποι του Αρχηγείου της Τακτικής Αεροπορίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-2

 

Παραβρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λάρισας, ο Πρόεδρος της Ένωσης των Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλίας, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αποστράτων Ελληνικής Χωροφυλακής, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών φορέων, λοιπό αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-4

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-5

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-6

Διαβάστε επίσης: