Αρχική » Λάρισα » «Θετική φροντίδα στην άνοια»
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΣΟ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ

«Θετική φροντίδα στην άνοια»

«Θετική φροντίδα στην άνοια»

Πραγματοποιήθηκε το τρίτο εκπαιδευτικό σεμινάριο είκοσι επαγγελματιών υγείας στις 5 και 6 Μαρτίου 2016 σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΜΕΤΡΟΠΟΛ στην πόλη της Λάρισας, υπό την αιγίδα της παγκόσμιας Εταιρείας Νόσου Alzheimer (ADI) και την συνεργασία της Alzheimer Hellas.

Με την διεξαγωγή του τρίτου εκπαιδευτικού σεμιναρίου επιτεύχθηκε ο στόχος εκπαίδευσης 60 επαγγελματιών υγείας, ειδικών στη φροντίδα της άνοιας. Οι εν λόγω επαγγελματίες υγείας θα αποτελέσουν τους πυρήνες φροντίδας ασθενών με άνοια σε Πανθεσσαλικό επίπεδο, οι οποίοι θα συμβάλλουν στην βελτίωση ποιότητας ζωής των ασθενών, στην ενδυνάμωση των περιθαλπόντων και στην οργάνωση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για την άνοια.

Εκπαιδεύτρια του σεμιναρίου ήταν η κ. Ελένη Καμπούρα-Νιφλή, επιλεγμένη από την Alzheimer Hellas,  γνώστης του αντικειμένου της άνοιας και φροντίδας, με πλούσια εκπαιδευτική – ερευνητική και επαγγελματική εμπειρία σε θέματα πρόληψης δημόσιας υγείας, συμβουλευτικής και υποστήριξης ασθενών και οικογενειακών μελών με άνοια.

Η κ. Ελένη Καμπούρα-Νιφλή και η Εταιρεία Νόσου Alzheimer Ν. Λάρισας εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στους συμμετέχοντες επαγγελματίες υγείας για τον ενθουσιασμό, ενδιαφέρον και αφοσίωση που επέδειξαν κατά την εκπαίδευση, καθώς και για την επιθυμία συνέχισης της εκπαίδευσής των σε νέα δεδομένα.

Το πρόγραμμα διεξήχθη με δωρεά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (Ι.Σ.Ν.)

Επιστροφή επάνω