Αρχική » Λάρισα » Στη ΔΕΗ Ν. Παπαδόπουλος και στελέχη ΣΥΡΙΖΑ

Στη ΔΕΗ Ν. Παπαδόπουλος και στελέχη ΣΥΡΙΖΑ

Στη ΔΕΗ Ν. Παπαδόπουλος και στελέχη ΣΥΡΙΖΑ

Την Πέμπτη 10/03/16 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του βουλευτή Λάρισας ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παπαδόπουλου και του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Πέτρο Παπαγεωργίου με τον διευθυντή της ΔΕΗ Ν.Λάρισας κ.Σωτήρη Αλευρά και τον διευθυντή εμπορίας κ. Παναγιώτη Ζιάκα.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Στην συνάντηση ο βουλευτής ενημέρωσε την διοίκηση για τις ρυθμίσεις του αγροτικού ρεύματος. Ειδικότερα, οι παρευρισκόμενοι διευκρίνισαν ότι έλαβαν ενημέρωση η οποία ορίζει ότι οι αγρότες έχουν την δυνατότητα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε 36 δόσεις με μηδενική προκαταβολή και ιδιαίτερα για τους ενταγμένους πολίτες στο κοινωνικό τιμολόγιο ισχύει μια ιδιαίτερη ευαισθησία και για το λόγο αυτό δεν γίνονται διακοπές. Τέλος για οφειλές οικιακών χρηστών ισχύει 10% προκαταβολή και 36 δόσεις.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε από το σωματείο των εργαζομένων για τα προβλήματα του κλάδου και συγκεκριμένα για τις ελλείψεις τεχνικού προσωπικού.

Στην συνέχεια, ο κ.Παπαδόπουλος συνεχάρη τους εργαζομένους για το έργο τους και επισήμανε ότι πρέπει να γίνουν ενέργειες προκειμένου η ΔΕΗ να έχει έναν πλήρη κοινωνικό χαρακτήρα για να συμβάλλει προωθητικά στην κοινωνική πολιτική και να ρίξει το βάρος για είσπραξη οφειλών από τους έχοντες. Τέλος δήλωσε ότι χρειάζεται συνεργασία προκειμένου να γίνει διεύρυνση του κοινωνικού τιμολογίου καταναλωτών σε περισσότερες ευπαθείς ομάδες».

Επιστροφή επάνω