Αρχική » Κηδείες » Έφυγαν από κοντά μας
ΚΗΔΕΙΕΣ

Έφυγαν από κοντά μας

Έφυγαν από κοντά μας

Σε ηλικία 73 ετών απεβίωσε ο Αθανάσιος Δερεμπούκας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 76 ετών η Γεωργία Βασιλείου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Λάρισα.

Απεβίωσε η Μαρία Κοροβέση του Αχιλλέα σε ηλικία 82 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Σε ηλικία 83 ετών απεβίωσε η Χρυσάνθη Τηλ. Καρυώτη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Φαλάνη.

Απεβίωσε σε ηλικία 94 ετών η Σοφία Ραμαντάνη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Λάρισα.

Σε ηλικία 100 ετών απεβίωσε ο Θεοφάνης Παπακώστας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 12 μ.  στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην κοινότητα Αγίων Αναργύρων Λάρισας.

Επιστροφή επάνω