Αρχική » Αθλητισμός » Διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο στη Λάρισα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο στη Λάρισα

Διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο στη Λάρισα

Του Γιάννη Ανδρεάκη

Διοργάνωση με πολλαπλά μηνύματα είναι αυτή που διεξαχθεί στη Λάρισα από τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Αθλητές από την Ελλάδα, όπως και από χώρες του εξωτερικού, θα λάβουν μέρος στο Διεθνές Τουρνουά Τένις με αναπηρικό αμαξίδιο «Olympus Open 2016», το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Larissa Sports Center.

Σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων έγινε η παρουσίαση της διοργάνωσης με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη να δηλώνει την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου.

«Η πόλη θα υποδεχθεί τους αθλητές με ανοιχτές αγκαλιές» υπογράμμισε ο κ. Καλογιάννης και επισήμανε την κινητοποίηση του «λευκού ταξί», όπως και όλων εκείνων των δομών που θα διευκολύνουν αθλητές και επισκέπτες.

Ο Κώστας Βαζάρας, εκ των διοργανωτών του τουρνουά, δήλωσε πως «με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να δείξουμε πως η αναπηρία δεν σημαίνει ανικανότητα και δεν μπορεί να βάλει φραγμό στη διεκδίκηση του αύριο».

Παράλληλα, κάλεσε πολίτες και φορείς να βοηθήσουν τους αθλητές σε ότι έχει να κάνει με την προσπελασιμότητα  και εξέφρασε την ελπίδα πως το συγκεκριμένο τουρνουά θα γίνει θεσμός.

Την έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας δήλωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής, ενώ στη διάθεση τοπικών προϊόντων προς τους συμμετέχοντες αναφέρθηκε ο Δημήτρης Παπαλέξης, μέλος Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Αξίζει να επισημανθεί πως η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όσους παρακολουθήσουν το τουρνουά, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα συλλογής προϊόντων που θα στηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λαρισαίων.

Επιστροφή επάνω