Αρχική » Αθλητισμός » «Χρυσή» η Κουτσιώρη
ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

«Χρυσή» η Κουτσιώρη

«Χρυσή» η Κουτσιώρη

Στις 5-6/3/2016 διεξήχθησαν στην Ηλιούπολη της Αθήνας τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ηλικιών Παίδων – Κορασίδων, Εφήβων – Νεανίδων, Νέων ανδρών – Νέων γυναικών με την συμμετοχή 850 αθλητών από 80 συλλόγους από όλη την χώρα.
Στους αγώνες συμμετείχε και ο σύλλογος «Προμηθέας» Λάρισας με τους κάτωθι 5 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι έλαβαν: ΚΟΥΤΣΙΩΡΗ ΜΑΡΙΑΝΤΑ στην κατηγορία Κορασίδων Α΄ των -44 κιλών την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο, ΚΑΜΠΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ στην κατηγορία των Νεανίδων -70 κιλών την 7η θέση, ΚΙΤΣΙΚΟΥΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ στην κατηγορία των εφήβων -60 κιλών, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ στην κατηγορία των Παίδων των -42 κιλών.
Συνοδός των αθλητών ήταν ο Κ.Φ.Α ΚΑΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 5ο DAN Τομεάρχης Θεσσαλίας της επιτροπής της Ιεραρχίας DAN και επιμόρφωσης ο οποίος δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοση των αθλητών της πόλης μας στους αγώνες.

Κουτσιώρη1Ιδιαίτερη επιτυχία, με εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ΚΟΥΤΣΙΩΡΗ ΜΑΡΙΑΝΤΑ στα -44 κιλά Κορασίδων Α΄ κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο αν και ήταν πρωτοεμφανιζόμενη στην μεγάλη κατηγορία των Κορασίδων.

Κουτσιώρη2Η νεαρή πρωταθλήτρια δήλωσε συγκινημένη, μετά το δύσκολο αγώνα που έδωσε, για την επιτυχία της λέγοντας ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι πολλών ετών, σκληρής και επίπονης προπόνησης σε ένα δύσκολο και απαιτητικό άθλημα όπως είναι το JUDO.
Ευχαρίστησε δε τους προπονητές της ΚΛΙΑΡΗ ΕΎΗ και ΚΑΜΠΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, τους συναθλητές και παράγοντες του συλλόγου, καθώς και τους γονείς της που την στηρίζουν συνεχώς στην προσπάθεια της.
Στους αγώνες ήταν παρών και ο ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΑΔΗΣ Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής του αθλήματος ο οποίος φωτογραφήθηκε με τους αθλητές.

Επιστροφή επάνω