Πολιτισμός » Χορευτικό σεργιάνι…

Χορευτικό σεργιάνι…

Χορευτικό σεργιάνι…

Χοροί και τραγούδια από όλη την Ελλάδα πλημμύρισαν το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας την Τρίτη 9 Μαρτίου από τους μικρούς και μεγάλους χορευτές αλλά και από τα μέλη της χορωδίας του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου (ΜΕΣ) Αβέρωφ «ο Θετταλός».
Ήταν ένα μουσικό και χορευτικό σεργιάνι, από μικρούς και μεγάλους χορευτές, που ταξίδεψαν όλους όσους παρευρέθηκαν στην παράσταση και καλωσόρισαν με τον καλύτερο τρόπο τον ερχομό της Άνοιξης.

ΘΕΤΑΛΛΟΣ 2016 (3) ΘΕΤΑΛΛΟΣ 2016 (1)Στην παράσταση συμμετείχαν τρία τμήματα από τα παιδικά τμήματα του Συλλόγου, το τμήμα παραστάσεων και το τμήμα ενηλίκων, το νεοσύστατο τμήμα Ποντιακών χορών και η χορωδία του ΜΕΣ Αβέρωφ. Επιπλέον, συμμετείχε και κλιμάκιο της χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Χάλκης.
Τη διδασκαλία των χορών επιμελήθηκαν οι χοροδιδάσκαλοι: Σωτήρης Καραβασίλης, Χάιδω Τζιάνα, Άννα Κωνσταντινίδη και Μιχάλης Τσακνάκης. Υπεύθυνος του χορωδιακού τμήματος είναι ο Γεώργιος Τερζούδης.
Τέλος, στην παράσταση συμμετείχαν οι μουσικοί: Βασίλης Μπακαγιάννης (κλαρίνο), Μάριος Σαρακατσιάνος (λαούτο και τραγούδι), Θάνος Ρούμπος (βιολί), Βασίλης Σαραντινός (κρουστά και τραγούδι) και Σταύρος Παπαδόπουλος (κεμεντζέ).

Διαβάστε επίσης: