Λάρισα » Αισθήματα και συναισθήματα στην εκδήλωση Ενεργών Πολιτών

Αισθήματα και συναισθήματα στην εκδήλωση Ενεργών Πολιτών

Αισθήματα και συναισθήματα στην εκδήλωση Ενεργών Πολιτών

Για άλλη μια Πέμπτη στη Στέγη Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, πραγματοποιήθηκε μια πολύ επιτυχημένη και ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

Επισημαίνονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Η Στέγη γέμισε από κόσμο για να παρακολουθήσει το βιωματικό σεμινάριο της κοινωνιολόγου Διονυσίας Τριπολίτου, που συνδιοργάνωσαν οι Εν.Πο.Λ. και ο Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων Ν. Λάρισας, με θέμα τα Αισθήματα και τα Συναισθήματα.

Ενεργοι Πολιτες Λαρισας (2)

Η εισηγήτρια ανέπτυξε με γλαφυρό τρόπο τις κοινωνικά παραδεκτές συμπεριφορές μέσα από τις οποίες στραγγαλίζουμε τα αυτούσια αισθήματα μας. Υπέδειξε τρόπους που μπορούμε να δούμε ως ενήλικες τον κόσμο με τα μάτια ενός παιδιού. Τα αυτούσια αισθήματα μας: ζήλια, λύπη, μίσος, θυμός, φόβος, χαρά, αγάπη είναι σημαντικό μέσα από τα στερεότυπά μας, να μην τα τροποποιήσουμε σε κοινωνικά παραδεκτές συμπεριφορές.

Το αισιόδοξο συμπέρασμα που διεξήχθη από το σεμινάριο, είναι ότι ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξουμε και να μετασχηματίσουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε.

Το αμείωτο ενδιαφέρον του κοινού που παρακολούθησε το σεμινάριο, ενθαρρύνει τους Ενεργούς Πολίτες να συνεχίσουν τη δράση «Οι Πέμπτες αλλιώς…», και να επεκταθούν και σε άλλα θέματα ενημερωτικού, ψυχαγωγικού και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος.

Ενεργοι Πολιτες Λαρισας (3)

Οι Εν.Πολ εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην κα Τριπολιτου και στον σύλλογο Ελλήνων Κοινωνιολόγων Ν.Λάρισας δεσμευομενοι για τη συνέχιση της συνεργασίας αυτης με ανάλογα ενδιαφέροντα θέματα και στο μέλλον».

Διαβάστε επίσης