Ελλάδα » «Εφοδος» Λαφαζάνη, Στρατούλη και Μακρή στο Χίλτον
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

«Εφοδος» Λαφαζάνη, Στρατούλη και Μακρή στο Χίλτον

«Εφοδος» Λαφαζάνη, Στρατούλη και Μακρή στο Χίλτον

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα Χίλτον πραγματοποίησαν περίπου 100 μέλη της Λαϊκής Ενότητας, με αφορμή τις συναντήσεις του Κουαρτέτου με την ελληνική πλευρά. Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους και ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Δημήτρης Στρατούλης, ο Στάθης Λεουτσάκος και η Ραχήλ Μακρή.

«Η σημερινή αγωνιστική διαμαρτυρία μας στέλνει παντού ένα μεγάλο μήνυμα. Να φύγει αμέσως από την Ελλάδα η τροϊκανή χούντα. Να πέσει και να συντριβεί η κυβέρνηση των μνημονίων, η κυβέρνηση των μνημονιακών υπαλλήλων και να φύγει και να συντριβεί όλο το μνημονιακό μπλοκ. Η Ελλάδα χρειάζεται μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή και μια νέα δημοκρατική αντιμνημονιακή πορεία για να πάρει ανάσα, για να πάρει ανάσα η νεολαία, να έχει ελπίδα και προοπτική ο τόπος», σημείωσε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Σχετική ανάρτηση έκανε στο λογαριασμό του στο facebook ο Δημήτρης Στρατούλης:

«Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα στελέχη και μέλη της Λαϊκής Ενότητας έξω από το ξενοδοχείο Χίλτον στην Αθήνα όπου διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις των αρμόδιων υπουργών με το «κουαρτέτο», με κεντρικό σύνθημα «Quarteto Go Home-Κάτω η μνημονιακή κυβέρνηση»».