Αθλητισμός » WIND: 4G δίκτυο για το RUN GREECE Λάρισας

WIND: 4G δίκτυο για το RUN GREECE Λάρισας

WIND: 4G δίκτυο για το RUN GREECE Λάρισας

Η πόλη της Λάρισας ανοίγει και φέτος την αυλαία της επιτυχημένης διοργάνωσης αγώνων δρόμου μαζικής συμμετοχής RUN GREECE που διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λάρισας και τη χορηγική υποστήριξη της WIND Ελλάς.

Την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 η Λάρισα θα φιλοξενήσει ξανά τους Αγώνες 5χλμ., 10 χλμ. και Παιδιών του ΣΕΓΑΣ, με στόχο φέτος να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερους δρομείς κάθε ηλικίας, ακόμη περισσότερους ανθρώπους που θέλουν να πάρουν μέρος στη μεγάλη γιορτή και να ξεπεράσει τις περσινές 3.000 συμμετοχές.

Κάτοικοι της πόλης αλλά και επισκέπτες από διάφορα μέρη της Θεσσαλίας, αναμένεται να δώσουν το παρών στις εκκινήσεις των 5 και 10 χλμ. αλλά και στον αγώνα Παίδων, όχι μόνο για να αθληθούν και να λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή που πλέον έχει γίνει θεσμός, αλλά ταυτόχρονα να στηρίξουν και την κοινωνική πρωτοβουλία του Μεγάλου Χορηγού  Αγώνων Δρόμου 5 και 10χλμ των αγώνων πόλης RUN GREECE, της WIND που αυτή τη χρονιά στηρίζει το έργο του Συλλόγου Θαλασσαιμίας και Δρεπανοκυτταρικής Νόσου Λάρισας, «Αγ. Γεώργιος».

Τις λεπτομέρειες για τη στήριξη του αγώνα και την πρωτοβουλία της κοινωνικής προσφοράς έδωσε η Ζωή Τιβικέλη, Υπεύθυνη Καταστημάτων WIND, η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε: «Συμμετέχουμε στη μεγάλη αθλητική γιορτή της πόλης μας με αμείωτο ενθουσιασμό για 4η χρονιά με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Είμαστε εδώ όπως πάντα για καλό σκοπό, για να συνδέσουμε τον αγώνα με την κοινωνική προσφορά και την αλληλεγγύη. Φέτος στηρίζουμε τον Αγ. Γεώργιο, έναν αξιόλογο Σύλλογο που φροντίζει τις ανάγκες των συνανθρώπων μας με Μεσογειακή Αναιμία.

Παράλληλα, προσφέρουμε στη διοργάνωση τις Τηλεπικοινωνιακές μας υπηρεσίες, διαθέτοντας το 4G δίκτυο μας, διασφαλίζοντας απρόσκοπτη επικοινωνία και πρόσβαση στο Internet από το κινητό ή το tablet, με πολύ γρήγορες ταχύτητες. Επίσης, μέχρι το τέλος Μαρτίου, τα καταστήματα WIND στην Λάρισα, συμμετέχουν στο «αγωνιστικό κλίμα» με προσφορές σε πολύ χαμηλές τιμές για 4G smartphone, Tablet και συνδέσεις Κινητής, Σταθερής και Internet. Είμαστε έτοιμοι λοιπόν, ευχόμαστε καλή δύναμη στους διοργανωτές, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στους εθελοντές και καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες».

Από την πλευρά της, η κα Παναγιώτα Πανταζή, Αντιπρόεδρος Συλλόγου Θαλασσαιμίας και Δρεπανοκυτταρικής Νόσου Λάρισας, δήλωσε: «Ο Σύλλογος Θαλασσαιμίας και Δρεπανοκυτταρικής Νόσου Λάρισας αποτελεί το πρωτοβάθμιο κοινωνικό και συνδικαλιστικό σωματείο που εκπροσωπεί τα 250 περίπου άτομα με Θαλασσαιμία (Μεσογειακή Αναιμία), και Δρεπανοκυτταρική Νόσο (Δρεπανοκυτταρική και Μικροδρεπανοκυτταρική Αναιμία) που παρακολουθούνται στην Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας και Δρεπανοκυτταρικής Νόσου του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.  Πρωταρχικός σκοπός του Συλλόγου αποτελεί η προάσπιση των δικαιωμάτων των μελών του τόσο σε ιατρικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.  Από την ίδρυση του έως σήμερα, έχει επιτελέσει σημαντικό έργο και έχει προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στους Θαλασσαιμικούς του Νομού Λάρισας με αποτέλεσμα τη σημαντική βελτίωση της ποιότητας ζωής των πασχόντων. Ευχαριστούμε την WIND για την ουσιαστική υποστήριξη στον Οργανισμό μας και για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία που κινητοποιεί και ενεργοποιεί τους πολίτες».

Σημειώνεται ότι οι εγγραφές για το Run Greece Λάρισας έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν άμεσα. Δυνατότητα εγγραφής υπάρχει on-line, μέσω της ιστοσελίδας www.run-greece.gr, για τους Αγώνες 5 & 10χλμ και τον Αγώνα Παιδιών, είτε με την συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν στα Γραφεία Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Παναγούλη 2 (3ος όροφος) καθώς και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας (ισόγειο), Κουμουνδούρου & Παπαναστασίου.