Πολιτισμός » Τίμησαν την Ημέρα της Γυναίκας

Τίμησαν την Ημέρα της Γυναίκας

Τίμησαν την Ημέρα της Γυναίκας

Την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας τίμησαν ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΤΕ, περιφερειακό τμήμα Λάρισας και το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Λάρισας, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας και τη Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Γιάννουλης.

Στην είσοδο του κτιρίου λειτούργησε Έκθεση Φωτογραφίας, με αντίγραφα του Δημήτρη Λέτσιου, από το βιβλίο της Μαρούλας Κλιάφα : «γυναίκες της γης». «Η γυναίκα στο σύγχρονο κόσμο», ήταν το θέμα της ομιλίας, από τη Ρόη Δαραβάνη – Μπεκιάρη, η Ελένη Χριστούλα – Πατελοδήμου διάβασε το διήγημά της «Το βραχιόλι και το δαχτυλίδι», απαγγελίες ποιημάτων έγιναν από την Τασούλα Κιούση, την Άννα Θεμελή – Γερογιάννη, τη Μαριάννα Ζαρογιάννη και την Ευαγγελία Γούπου – Ζέρβα.

Ημερα Γυναικας

Υπεύθυνη της χορωδίας ήταν η Δήμητρα Τσερώνη και τραγούδησαν οι: Θωμαή Γούπου, Κάτια Μαρσιτοπούλου, Αγλαΐα Μπάρμπα, Γιάννα Ντούφα, Άρτεμις Σιαφογιάννη, Ελένη Τσικρίκη, Θανάσης Ζιαρδαλής και Θόδωρας Καρκατσέλας.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Φόνη Πραγγαφίλη και χαιρέτησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΕ, Γιώργος Πλατανισιώτης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ, Κώστας Μπούτας και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών Λάρισας, Αργύρης Γιουρούκης.

Διαβάστε επίσης: