Παραπολιτικά » Αρνάκι, γλυκά και κους-κους…
ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Αρνάκι, γλυκά και κους-κους…

Αρνάκι, γλυκά και κους-κους…

Συνάντηση «κορυφής», υπό μια έννοια, είχαμε το προηγούμενο Σάββατο στο Συκούριο, εκεί όπου ο Κώστας Λανάρας είχε καλέσει τους ντόπιους για να τιμήσουν την ομάδα του χωριού.

Στο εν λόγω τραπέζι λοιπόν βρέθηκαν οι δυο γαλάζιοι βουλευτές του νομού και ο Περιφερειάχης Θεσσαλίας. Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας έδωσαν το «παρών», χωρίς όμως να συναντηθούν καθώς μόλις έφυγε ο πρώτος ήρθε ο δεύτερος (προφανώς τυχαίο) αλλά και ο Κώστας Αγοραστός ο οποίος συνοδευόμενος από την γυναίκα του Χριστίνα κάθισε πιο αργά απ’ όλους.

Εκεί ο Λανάρας, ως άψογος οικοδεσπότης, είχε φροντίσει για τα πάντα και μάλιστα αποδείχθηκε πως το μαγαζί που επέλεξε για την συγκέντρωση ήταν μάλλον μικρό αφού υπήρχε και κόσμος που αποχώρησε!

Εκεί στα πεταχτά, ο Μάξιμος δεν μου έκρυψε την βαθιά του ανησυχία για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα, λέγοντας μου χαρακτηριστικά πως «πλέον δεν υπάρχουν κομματικές ή προσωπικές στρατηγικές αλλά μόνο εθνικές…» και ο Κέλλας, αντιστοίχως, μου εκμυστηρεύτηκε πως «τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν πέρα από κάθε έλεγχο…».

Μόνο ο Αγοραστός έδειχνε πιο… «κουλ» έχοντας επικεντρωθεί αρχικώς σε ένα υπέροχο αρνάκι και μετέπειτα σε μια τεράστια πιατέλα με γλυκά του κουταλιού…

Λ.Π.

Έντυπη Larissanet