Πολιτισμός » Παρουσιάζεται στη Λάρισα η φωτογραφική δουλειά του Ανδρέα Κατσάκου

Παρουσιάζεται στη Λάρισα η φωτογραφική δουλειά του Ανδρέα Κατσάκου

Παρουσιάζεται στη Λάρισα η φωτογραφική δουλειά του Ανδρέα Κατσάκου

Την Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:00, στο Μύλο του Παππά, (1ος όροφος) Γεωργιάδου 53 στη Λάρισα, ο Ανδρέας Κατσάκος θα παρουσιάσει στο κοινό της πόλης ένα αντιπροσωπευτικό κομμάτι της φωτογραφικής του δουλειάς.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

Η παρουσίαση γίνεται στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων συναντήσεων της Φωτογραφικής Ομάδας fplus, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων.

Λίγα λόγια για τον φωτογράφο:

Ο Ανδρέας Κατσάκος γεννήθηκε στην Λάρισα το 1973. Σπούδασε φωτογραφία στο Ι.Ι.Ε.Κ. E.S.P. Σήμερα εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Με τη φωτογραφία ασχολείται ερασιτεχνικά από το 1996.
Διετέλεσε ενεργό μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας την περίοδο 1997 – 2012. Από το 2006 έως το 2008 διετέλεσε μέλος της φωτογραφικής ομάδας «Φωτοπόροι», του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού. Παρουσίασε την φωτογραφική του δουλειά σε πολλές ατομικές εκθέσεις, καθώς και σε φωτογραφικά λευκώματα που έχει εκδώσει η Φ.Λ.Λάρισας και η φωτογραφική ομάδα «Φωτοπόροι». Συμμετείχε επίσης σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το 2010 μαζί με τον Γρηγόρη Κατσιάνα δημιούργησαν και συντηρούν το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag.
Το 2013 δημιούργησε την Φωτογραφική Ομάδα fplus. Τα τελευταία χρόνια έχει επιμεληθεί και οργανώσει, εκθέσεις φωτογραφίας και διάφορες άλλες φωτογραφικές εκδηλώσεις.