Ελλάδα » Ο λαός απορρίπτει τα «κλειστά σύνορα»
ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο λαός απορρίπτει τα «κλειστά σύνορα»

Ο λαός απορρίπτει τα «κλειστά σύνορα»

Ακροδεξιά ρητορική καταλογίζει στη Ν.Δ. το Μέγαρο Μαξίμου, ισχυριζόμενο ότι ο λαός απορρίπτει τα «κλειστά σύνορα» και τα κέντρα κλειστού τύπου, όπως έδειξε η προσφορά ειδών για τους πρόσφυγες στο Σύνταγμα.

Απαντώντας στην ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ., το Μαξίμου σημειώνει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ονειρεύεται «άλλες εποχές και δεν το κρύβει».

«Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι η ακροδεξιού χαρακτήρα ρητορική στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει το σύνολο του κόμματος. Άραγε, θα συμφωνήσει με τον Εκπρόσωπό του και ο Πρόεδρος της ΝΔ, ομολογώντας ότι το ευρωπαϊκό προφίλ που πασχίζει να χτίσει δεν είναι παρά μία βιτρίνα;», αναφέρεται στην ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Πρωθυπουργού.

«Ακόμη και σήμερα, με την πρωτοφανή του ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στο Σύνταγμα, απέρριψε – ξανά – τη λογική της Ν.Δ. για «κλειστά σύνορα» και κέντρα κλειστού τύπου στη λογική των φυλακών», καταλήγει η κυβερνητική απάντηση.