Αθλητισμός » Έντονη διαμαρτυρία του ΓΣΛ
«ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ»

Έντονη διαμαρτυρία του ΓΣΛ

Έντονη διαμαρτυρία του ΓΣΛ

Έντονη διαμαρτυρία από τον ΓΣΛ μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στην Αρναία, όπου και ηττήθηκε από το Στρατώνι με 66-61, αναφορικά με την διαιτησία της κας Τζήμα και του κ. Τζιόπανου:

«Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας έπρεπε να χάσει και έχασε. Οι διαιτητές κα. Τζήμα και ο κ. Τζιόπανος από το πρώτο σφύριγμα του αγώνα έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να χάσει η ομάδα μας.

Στοχευμένες επιλογές χρέωσαν στους παίκτες μας με φάουλ. Έκλεισαν τα μάτια τους σε φάουλ εναντίον των αθλητών. Κινδύνεψε η ακεραιότητα των αθλητών μας (τραυματισμοί του Νταλού και του Μπόγδανου), αλλά ακόμα και σε αυτές τις φάσεις που εκτός από μεταφορικά και κυριολεκτικά έτρεξε αίμα κανένα φάουλ δεν δόθηκε, αντιθέτως με το αίμα να τρέχει από το μέτωπο του αθλητή μας απειληθήκαμε και με Τεχνική Ποινή για θέατρο.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε ένα ΕΓΚΛΗΜΑ, μια ομάδα μπορεί να κερδίσει αν παίζει 5 εναντίον 5, ίσως και 5 εναντίον 7 για 3 δεκάλεπτα. Σίγουρα όμως στο τέλος θα υπερτερήσουν πάντα οι περισσότεροι.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι διαιτητές δεν επέλεξαν να βοηθήσουν την πολύ καλή ομάδα του Στρατωνίου σήμερα αλλά επιλέχθηκαν για να χάσει ο Γ.Σ. Λάρισας.

Τελικά ίσως το μοναδικό ελαφρυντικό που μπορούμε να δώσουμε στους δύο διαιτητές είναι να υπάρχει σκοπιμότητα, γιατί δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι η ανικανότητα μπορεί να φτάσει σε τέτοιο βαθμό.

Τη Δευτέρα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Δ.Σ. της ομάδας με την επιστροφή του προέδρου από το εξωτερικό και θα παρθούν αποφάσεις για τη συνέχεια της συμμετοχής της ομάδας μας».