Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Έκοψε πίτα η ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.

Έκοψε πίτα η ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.

Έκοψε πίτα η ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.

Πραγματοποιήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2016 στην πόλη της Λάρισας, η 1η Πανελλήνια εκδήλωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Δημήτριος Χαλάστρας, όπου παρουσίασε τον Σύνδεσμο και τους σκοπούς του σε Στρατιωτικούς και φορείς της πόλης της Λάρισας που παρευρέθησαν. Στη συνέχεια παρουσίασε τις δράσεις του Συνδέσμου. Τέλος ανακοίνωσε τη δημιουργία συλλόγων σε όλες τις περιφέρειες της Επικράτειας και την άμεση δημιουργία του πρώτου συλλόγου του Συνδέσμου στην περιφέρεια της Θεσσαλίας, με έδρα την πόλη της Λάρισας.
Στη συνέχεια έλαβε χώρα Ιατρική Διάλεξη από τον Στρατιωτικό Ιατρό Ειδικό Παθολόγο κ. Ευάγγελο Αδαμόπουλο Επιμελητή Παθολογική Κλινική του 404 ΓΣΝ Λάρισας, με θέμα «Εμβόλια, Μύθοι και Αλήθειες».

Ακολούθησε κοπή βασιλόπιτας του Συνδέσμου.

Η εκδήλωση έκλεισε με την 1η Πανελλήνια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου. Παρουσιάστηκε το έργο του Συνδέσμου έως τώρα και συζητήθηκαν οι άμεσοι και μελλοντικοί στόχοι και το πώς θα επιτευχθούν.

Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία πολιτισμού και επιστημών του Δήμου Λάρισας, καθώς και την παρουσία του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπου και υπήρχε κουμπαράς για την ενίσχυση του έργου του.