Παραπολιτικά » Σύνδεσμος βιομηχάνων και …καφετεριούχων! (φωτ.)
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΘΕΒ

Σύνδεσμος βιομηχάνων και …καφετεριούχων! (φωτ.)

Σύνδεσμος βιομηχάνων και …καφετεριούχων! (φωτ.)

Πολλές ατάκες και ζουμερό παρασκήνιο είχε η ανοιχτή ετήσια συνέλευση του ΣΘΕΒ.

***

Εκείνο που σχολιάστηκε περισσότερο ήταν η απουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης, ενώ είχε κληθεί να μιλήσει η υφυπουργός Βιομηχανίας κα Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία δεν ήρθε στη συνέλευση λόγω ασθενείας και δεν αντικαταστάθηκε. «Γαλάζιο» πάρτι ήταν η συνέλευση με τη σύνθεση του πάνελ…

ΣΘΕΒ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΡΤ 2016 (2)***

Σε μεγάλα κέφια βρίσκονταν ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα, «κατακεραύνωσε» την κυβέρνηση για ολιγωρίες και καθηστερήσεις, αλλά δεν ξέφυγε και κανένας από την ομιλία του. «Επτά χρόνια ναυάγια» είχαμε επεσήμανε χαρακτηριστικά.

***

Η ατάκα όμως του Αγοραστού που έγραψε ήταν άλλη. Έτσι, όπως πάει η χώρα είπε ο Περιφερειάρχης σε λίγο δεν θα υπάρχουν επιχειρήσεις, ούτε βιομηχανίες και για να παραμείνει ενεργός ο ΣΘΕΒ θα πρέπει να γίνει Σύνδεσμος βιομηχάνων και …καφετεριούχων.

***

Σε κάποια στιγμή ο Αγοραστός διέκοψε την ομιλία του περιμένοντας στο πάνελ να ολοκληρώσει την τηλεφωνική συνομιλία στο κινητό η πολιτευτής της ΝΔ, Λένα Αξιόγλου…

***

ΣΘΕΒ 2016 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (4)Η τομεάρχης Ανάπτυξης της ΝΔ, κα Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, όσοι ώρα βρίσκονταν στο πάνελ, «δούλευε» μέσω κινητού, ενώ μέχρι και φωτογραφία έβγαλε το ακροατήριο!

***

Πάντως, η κυρία Ασημακοπούλου, ζήτησε από τον απερχόμενο πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Θεσσαλίας κ. Απόστολο Δοντά την ομιλία του, γιατί όπως δήλωσε είχε πιο πολλά στατιστικά στοιχεία απ’ ότι η ίδια!…

***

Μετά το πέρας των ομιλιών στην ετήσια συνέλευση του ΣΘΕΒ, ακολούθησε κοκτέιλ στο χώρο του Ιμπίριαλ.

ΣΘΕΒ 2016 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (16)Ο εκδότης – διευθυντής της larissanet, Χρήστος Μπεχλιβάνος με τον νέο πρόεδρο του ΣΘΕΒ, Αχιλλέ Νταβέλη.

ΣΘΕΒ 2016 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (14)Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κ. Αγοραστός, ο επιχειρηματίας Ν. Παπαϊωάννου, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης και ο εκδότης της larissanet, Xρ. Μπεχλιβάνος

ΣΘΕΒ 2016 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (2) ΣΘΕΒ 2016 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (3) ΣΘΕΒ 2016 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (7) ΣΘΕΒ 2016 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (8) ΣΘΕΒ 2016 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (9) ΣΘΕΒ 2016 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (10)  ΣΘΕΒ 2016 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (12) ΣΘΕΒ 2016 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (13)  ΣΘΕΒ 2016 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (15) Στιγμιότυπα από τη δεξίωσε του ΣΘΕΒ.

ΣΘΕΒ 2016 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (11)Η νέα γενική διευθύντρια του ΣΘΕΒ, Έλενα Καματέρη με τον νέο πρόεδρο του Συνδέσμου, Αχιλλέα Νταβέλη.

© LARISSANET.GR. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο larissanet.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.