Οικονομία » Νέος πρόεδρος του ΣΘΕΒ ο Αχιλλέας Νταβέλης (βιογραφικό)
ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ

Νέος πρόεδρος του ΣΘΕΒ ο Αχιλλέας Νταβέλης (βιογραφικό)

Νέος πρόεδρος του ΣΘΕΒ ο Αχιλλέας Νταβέλης (βιογραφικό)

Φωτ. larissanet

Ο Αχιλλέας Νταβέλης εξελέγη νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανικών (ΣΘΕΒ.) Ο Αχιλλέας Νταβέλης είναι Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS. Αξίζει να σημειώσουμε ότι με την εκλογή του κ. Νταβέλη η σκυτάλη της προεδρίας από τον κλάδο της βιομηχανίας «πέρασε» στον κλάδο των επιχειρήσεων.

Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΘΕΒ

Ο Αχιλλέας Νταβέλης γεννήθηκε στη Λάρισα το 1969 και από τον Ιανουάριο του 1998 ασκεί την ειδικότητα της Ορθοδοντικής ως ελεύθερος επαγγελματίας. Τον Μάρτιο του 2001 εξελέγη Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας και τον Απρίλιο του 2003 Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, όπου και έλαβε τη θέση του Ειδικού Γραμματέα.
Είναι ιδρυτής και διετέλεσε Πρόεδρος του ΔΣ από το 2010 έως το 2013, της ΕΚΑΑΕ (Ένωση Κέντρων Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Ελλάδος), η οποία περιλαμβάνει ως μέλη τα 19 ιδιωτικά Κέντρα Αποκατάστασης στην Ελλάδα.
Είναι μέλος της επιτροπής οργάνωσης συνεδρίων της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, καθώς και μέλος της επιστημονικής επιτροπής για θέματα ορθοδοντικού ενδιαφέροντος.
Τον Μάιο του 2004, εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Συλλόγου Ορθοδοντικών Ελλάδος ενώ το 2005 ανέλαβε την ευθύνη διοργάνωσης του 25ου Πανελλήνιου Οδοντιατρικού Συνεδρίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λάρισας, εκπροσωπώντας τον οικείο οδοντιατρικό σύλλογο. Παράλληλα από τον Απρίλιο του 2004, είναι υποψήφιος Διδάκτορας του Α.Π.Θ. ενώ προηγουμένως στα τέλη του 2003 πήρε το πιστοποιητικό εκπαίδευσης στο θεραπευτικό σύστημα της οδοντικής Invisalign στην Παβία της Ιταλίας.
Από το 1997 και έπειτα λαμβάνει συστηματικά μέρος σε όλα τα σεμινάρια και τα συνέδρια που πραγματοποιούνται στη χώρα μας από τις δύο μεγάλες εταιρίες. Συγκεκριμένα, υπήρξε ομιλητής σε (6) έξι από τα (7) επτά πανελλήνια συνέδρια που διοργάνωσε η Ορθοδοντική Εταιρία Ελλάδος. Επίσης λαμβάνει μέρος στα αντίστοιχα πανελλήνια συνέδρια της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας καθώς και σε όλα τα σεμινάρια «Αγωγής της στοματικής υγείας».
Τέλος, λόγω της συνδικαλιστικής του ιδιότητας ως πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας, παρακολουθεί και επιβλέπει όλες τις επιμορφωτικές ημερίδες και διημερίδες που παρουσιάζονται από το 2001 και μετά.
Είναι μέλος του Επαγγελματικού Συλλόγου Ορθοδοντικών Ελλάδος, και μέλος της W.F.O. Παγκόσμιας Ορθοδοντικής Ομοσπονδίας. Γνωρίζει την Αγγλική (κάτοχος πτυχίου Proficiency) καθώς και την Ρουμανικής γλώσσα.

Διαβάστε επίσης: