Αθλητισμός » Διοργανωτής του πρωταθλήματος Θεσσαλίας
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΑΛΑΝΗΣ

Διοργανωτής του πρωταθλήματος Θεσσαλίας

Διοργανωτής του πρωταθλήματος Θεσσαλίας

Ο Σκακιστικός Όμιλος Φαλάνης σε συνεργασία με την Τ.Ε.Σ.Σ. Θεσσαλίας και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων θα διοργανώσει το Ομαδικό και Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι της Θεσσαλίας για το 2016.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα 4ο και 37ο Δημοτικά Σχολεία Λάρισας και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές της Θεσσαλίας. Στις 19 Μαρτίου (ώρα έναρξης 3μμ) θα διεξαχθεί το Ομαδικό πρωτάθλημα στις κατηγορίες Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, ενώ στις 20 Μαρτίου (ώρα έναρξης 11πμ) θα διεξαχθεί το Ατομικό Πρωτάθλημα, στο οποίο ο μαθητές θα χωριστούν σε 11 κατηγορίες, Νηπιαγωγείο, οι 6 τάξεις του Δημοτικού, οι 3 του Γυμνασίου, ενώ οι μαθητές του Λυκείου θα είναι σε ενιαία κατηγορία.

Οι 2 πρώτες ομάδες από κάθε κατηγορία του Ομαδικού, καθώς και οι 3 πρώτοι (2 πρώτοι και το 1ο κορίτσι) κάθε κατηγορίας του Ατομικού Πρωταθλήματος αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στην τελική φάση του Πανελλήνιου Μαθητικού Πρωταθλήματος που θα γίνει στη Χαλκιδική από 23-25 Απριλίου. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα mail: skofalanis@gmail.com ή info@tessth.gr , καθώς και στα τηλέφωνα 6983507833 – 2410579846.