Πολιτισμός » «Τα ψηλά Βουνά»: Τελευταία παράσταση για το κοινό

«Τα ψηλά Βουνά»: Τελευταία παράσταση για το κοινό

«Τα ψηλά Βουνά»: Τελευταία παράσταση για το κοινό

Την τελευταία παράσταση για το κοινό δίνει το «Θεσσαλικό Θέατρο» την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 6.30 μ.μ, στο «Θέατρο του Μύλου», με την μεγάλη του επιτυχία «Τα ψηλά Βουνά» του Ζαχαρία Παπαντωνίου, που διασκεύασε για το Θέατρο και σκηνοθέτησε ο Κώστας Τσιάνος.

Στο μεταξύ οι παραστάσεις για τους μαθητές των Σχολείων συνεχίζονται κανονικά.

Για να ανταποκριθεί στην προσέλευση των σχολείων, ο θίασος δίνει κάθε μέρα 2 πρωινές παραστάσεις.

Στους μαθητές που παρακολουθούν την παράσταση, δίνεται η ευκαιρία να θαυμάσουν και τα έργα ζωγραφικής που εμπνεύστηκαν από «Τα ψηλά βουνά» οι μαθητές των εργαστηρίων της «Δημοτικής Πινακοθήκης» Λάρισας, στην διπλανή ισόγεια αίθουσα του «Μύλου του Παππά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκανε ο μαέστρος Δημήτρης Καρβούνης, το σκηνικό ο Γιάννης Κατρανίτσας και τους ρόλους παίζουν οι καταπληκτικοί νέοι ηθοποιοί: Ζαχαριάδης Χρήστος, Κλάδης Διονύσης, Κρικώνης Αστέρης, Νίνης Στέλιος, Οντος Δημήτρης, Παπαδόπουλος Γιώργος, Αλίκη Τσάκου, Φούρτζης Νικόλας.

Εισιτήρια για την τελευταία παράσταση της Κυριακής 6/3, προπωλούνται σήμερα Παρασκευή, πρωϊ 10 π.μ – 1 μ.μ στα γραφεία του «Θεσσαλικού Θεάτρου», και την Κυριακή από τις 5 το απόγευμα στο ταμείο του Θεάτρου (Τηλ. 2410- 533417).

Διαβάστε επίσης: