Λάρισα » Mαραθώνιος zumba για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Mαραθώνιος zumba για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Mαραθώνιος zumba για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ένας μαραθώνιος ZUMBA-FITNESS θα  στηθεί στην πόλη μας στο κλειστό γήπεδο Νεάπολης του Ε.Α.Κ.Λάρισας, (3/4/16 ώρα 11.30πμ), με σκοπό να στηριχθεί το έργο και τις δράσεις του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Αφορμή της εκδήλωσης ZUMBATHON είναι η στήριξη του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας (Κ.Α.Κ.Ε.Θ.) από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην πόλη μας.

«Με την κινητοποίηση και την προσφορά πολιτών και εταιριών της πόλης μας δημιουργήθηκαν οι χώροι όπου δεκάδες εθελοντές και εργαζόμενοι του Οργανισμού αγωνίζονται καθημερινά ώστε να χαρίσουν περισσότερα παιδικά Χαμόγελα» τονίζουν οι διοργανωτές και συμπληρώνουν:

«Μέσω του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποστηρίζονται 365 μέρες το χρόνο δεκάδες δράσεις για τη φροντίδα και την προστασία της σωματικής και ψυχικής υγείας, αλλά και της ασφάλειας χιλιάδων παιδιών  που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ολόκληρος ο οργανισμός επιβιώνει χάρη στις χρηματικές δωρεές του απλού κόσμου και τις χορηγίες ,χρηματικές ή σε είδος , εταιριών, που συμμετέχουν με τον τρόπο αυτό στην ποιοτική κάλυψη των αναρίθμητων αναγκών, που αντιμετωπίζουν τα παιδιά που ο οργανισμός  θέτει υπό τη σκέπη του.

Αξίζει να αναφερθεί η μεγάλη  επιτυχία που είχε το 1ο ZUMBATHON  που πραγματοποιήθηκε το Μάρτιο του 2014 και το 2ο τον Μάρτιο του 2015 στο Τ.Ε.Ι Θεσσαλίας για τον ίδιο σκοπό με τη συμμετοχή περίπου 1000 ατόμων το καθένα.

Φέτος ελπίζουμε να σπάσουμε αυτό το ρεκόρ και να μετατρέψουμε  την εκδήλωση  σε θεσμό για τη Θεσσαλία! Ένα θεσμό που θα τιμά τους πολίτες και τις επιχειρήσεις  και θα είμαστε  περήφανοι σε αυτούς τους δύσκολους  καιρούς για τις  άξιες  που πρεσβεύουμε  και τις ευαισθησίες  μας  απέναντι στα παιδιά που κινδυνεύουν.

Πιστεύουμε  πως η συμβολή σας θα είναι σημαντική και ελπίζουμε στη θετική  ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά  μας για προώθηση της εκδήλωσης ZUMBATHON.»