Θεσσαλία » Έρχονται βροχές και καταιγίδες
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΥ

Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Αλλαγή του καιρού από απόψε Πέμπτη έως το πρωί του Σαββάτου σε πολλές περιοχές της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, καθώς και θυελλώδεις ανέμους, προβλέπει με έκτακτο δελτίο της η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα:

Από σήμερα το απόγευμα και μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, κατά τόπους στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική και κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο.

Από τη νύχτα της Πέμπτης και κατά περιοδους στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Από την Παρασκευή σταδιακά και μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης προς Παρασκευή, πρόσκαιρα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και πιθανόν στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά.

Χιόνια θα πέσουν από το βράδυ της Πέμπτης στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής και κεντρικής Στερεάς και βαθμιαία στα ορεινά της Πελοποννήσου, καθώς και στα ημιορεινά των περιοχών αυτών (από τα 700μ.)