Λάρισα » Μαθητικοί διαγωνισμοί το Σάββατο στη Λάρισα

Μαθητικοί διαγωνισμοί το Σάββατο στη Λάρισα

Μαθητικοί διαγωνισμοί το Σάββατο στη Λάρισα

 

(φωτο αρχείου)

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας ανακοινώνεται ότι το τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με την Ελληνική Φιλοσοφική Εταιρεία (ΕΦΕ)και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ (ΚΕΣ) διοργανώνει τον 5ο Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό Φιλοσοφικού Δοκιμίου για τους μαθητές της Β΄ τάξης Γενικού Λυκείου με θέμα: ’’ Η ηθική και το πρόβλημα του κακού’’.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 και ώρα 9.00 π.μ. στο 4ο Λύκειο Λάρισας (Ανθ. Γαζή& Ηπείρου, τηλ. 2410620729). Οι μαθητές που θα προκριθούν θα πάρουν μέρος στον τελικό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο Πανεπιστήμιο Πατρών στις 22-23 Απριλίου 2016.

Παράλληλα, από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας ανακοινώνεται ότι η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του τμήματος Φ.Π.Ψ. του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει:

τον 26ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γενικού Λυκείου. Ο διαγωνισμός αφορά μόνο τους μαθητές της Α΄και Β΄ Λυκείου και

τον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου. Ο διαγωνισμός αφορά τους μαθητές όλων των τάξεων των Γυμνασίων.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016, ώρα 9.30 π.μ. στο 4ο Γυμνάσιο Λάρισας (Ηπείρου & Ανθ. Γαζή τηλ. 2410620728). Οι πρωτεύσαντες μαθητές κάθε τάξης θα βραβευθούν.