Αθλητισμός » Σημαντικές επιτυχίες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα
FIGHT CLUB ΛΑΡΙΣΑΣ

Σημαντικές επιτυχίες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Σημαντικές επιτυχίες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Fight Club Λάρισας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing Ανδρών-Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα καθώς και Παίδων-Εφήβων που πραγματοποιήθηκε επίσης στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα οι αθλητές του Fight Club, πραγματοποιώντας, σπουδαίες εμφανίσεις και αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή τους κ. Στοϊκίδη Χρύσανθο, κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις:

Γαδιτσάκης Πασχάλης, 1η θέση ανδρών

Σδράκα Μαρίνα, 1η θέση νεανίδων

Βενουζίου Αλίνα, 3η θέση κορασίδων

Ντούμος Νικόλαος, 3η θέση εφήβων

Καραλάϊος Κωνσταντίνος, 2η θέση παίδων

Θεοδωρόπουλος Χρήστος, 2η θέση παίδων

FIGHT CLUB  ΛΑΡΙΣΑ

Επίσης με σημαντικές διακρίσεις και μετάλλια επέστρεψαν και οι αθλητές Judo του Fight Club Λάρισας από το 10ο Παιδικό Τουρνουά Judo «Αθ. Ζαχαρούλης» που πραγματοποιήθηκε στον Πλατύκαμπο Λάρισας. Συγκεκριμένα οι νεαροί Judoka, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, πήραν τα εξής μετάλλια στις κατηγορίες τους, ικανοποιώντας τον προπονητή τους κ. Galustyan Arsen και τον βοηθό προπονητή κ. Καψαλό Κωνσταντίνο. Οι θέσεις που πήραν ήταν οι εξής:

Μπλέτσας Δημήτριος, 1η θέση

Βενουζίου Αλίνα, 1η θέση

Μητσιούλη Παρασκευή, 2η θέση

Μητσιούλης Στυλιανός, 2η θέση

Κοκκίνης Νικόλαος, 2 δεύτερες θέσεις σε διαφορετικές κατηγορίες

Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές και τους προπονητές για τις επιτυχίες και ευχαριστεί τον περιφερειακό σύμβουλο κύριο Αθανάσιο Παιδή για την συνεχή βοήθεια προς τον σύλλογο .