Έξοδος » Παρέα με τους Grupo Buenaventura
ΤΟ «ΚΛΙΜΑΞ» ΣΕ ΛΑΤΙΝ ΡΥΘΜΟΥΣ

Παρέα με τους Grupo Buenaventura

Παρέα με τους Grupo Buenaventura

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Απόκριες 2016», το «Κλίμαξ» φιλοξενεί στον κήπο το «Grupo Buenaventura», το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στις 20.00, για μια latin βραδιά. Το Grupo Buenaventura είναι μια πλήρης μπάντα που αποτελείται από έντεκα μέλη με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη για τη μουσική και ιδιαίτερα τη latin. Κάθε τους παράσταση είναι ένα ταξίδι στις συγχορδίες της μουσικής και χορός στους ρυθμούς της. Ένα ταξίδι στη γοητεία των λατινοαμερικάνικων ρυθμών… salsa, mambo, son cubano, bolero, cha cha chá, tango κλπ.

Το σχήμα δημιουργήθηκε από τον Πάνο Διδάχο την άνοιξη του 2011, με αφορμή της ανάγκες μιας μουσικοχορευτικής παράστασης, με τον ίδιο στο τραγούδι και τα κρουστά, τον Στέφανο Παπακωνσταντίνου στο ηλεκτρικό μπάσο και το πιάνο, και τον Τάκη Δανίκα στην κιθάρα. Αργότερα, το σχήμα μεγάλωσε με τη συμμετοχή μουσικών που μοιράζονταν την αγάπη για αυτή τη μουσική. Τον Μάιο του 2012, μετά από κάποιες προτάσεις για ζωντανές εμφανίσεις, το σχήμα απέκτησε πλέον και το όνομά του. Εμπλουτίστηκε το ρεπερτόριό του και απέκτησε πιο «χορευτικό» προσανατολισμό. Κατά καιρούς, έχουν συνδράμει στις ανάγκες του σχήματος αρκετοί ταλαντούχοι μουσικοί.

Το Grupo Buenaventura έχει συμμετάσχει σε συναυλία latin μουσικής στο δημοτικό θέατρο της Κορίνθου το Μάρτιο του 2012, σε συνεργασία με το Σύγχρονο Κορινθιακό Ωδείο, αν και με λίγο διαφορετική σύνθεση, καθώς επίσης και στις μουσικοχορευτικές παραστάσεις «Barrio Latino», «Φώτα, Κάμερα… Χορός», «Ακολουθωντας τον Hemingway» του πολιτιστικού συλλόγου Κορινθίων «Τερψιχόρη» που πραγματοποιήθηκαν στο δημοτικό θέατρο της Κορίνθου. Ακόμα, έχει στο ενεργητικό του αρκετές ζωντανές εμφανίσεις σε bar και μουσικές σκηνές.

Κλίμαξ/ κήπος

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Ώρα έναρξης: 20:00

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες: 2410532693