Αθλητισμός » Έγινε γιορτή του αθλητισμού
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Έγινε γιορτή του αθλητισμού

Έγινε γιορτή του αθλητισμού

Σε μια γιορτή του αθλητισμού και της Χειροσφαίρισης διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία, το 2ο αναπτυξιακό τουρνουά χάντμπολ Κεντρικής Ελλάδος, στη Λάρισα, την Κυριακή 28/2/2016.

Το κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά κατακλύστηκε από 200 και πλέον φιλάθλους, από γονείς, παιδιά, αθλητές από κάθε γωνιά της Κεντρικής Ελλάδος – πρωτόγνωρο για το χάντμπολ – και γέμισε από παιδικές φωνές και όμορφες παιδικές παρουσίες που στήριζαν συνεχώς την ομάδα τους και το χάντμπολ.

Από τις 09.30 έως τις 14.30 πραγματοποιήθηκαν 16 αγώνες, διαφορετικών ηλικιακών κατηγοριών από Μίνι ( 8 -10 χρ.), Παμπαίδες Β ( 10 -12 χρ.), Παμπαίδες Α ( 12 -14 χρ.), Παίδες ( 14 -16 χρ. ) όλων των ομάδων και των 5 πόλεων της Κεντρικής Ελλάδος.

Πέντε ομάδες από τη Κεντρική Ελλάδα, από τη Λαμία (Αμφικτύονες Λαμίας ), Βόλο (Κένταυρος Αγριάς, Εύρυτος Βόλου ), Καρδίτσα (Ακαδημία των Σπορ ) και φυσικά την διοργανώτρια ομάδα μας από τη Λάρισα, μοναδική ομάδα χάντμπολ στη πόλη μας, το Larissa Handball Club, απόλαυσαν το χάντμπολ.

Αναφορικά, ο κ. Γκουράβας ( προπονητής του Larissa Handball Club , και ψυχή αυτής της προσπάθειας ) μας δήλωσε ότι: «πρώτη φορά γίνεται στη πόλη μας ένα τόσο μεγάλο και καλά οργανωμένο και επιτυχημένο από άποψη συμμετοχής, τουρνουά ανάπτυξης, υπό την αιγίδα της Ο.Χ.Ε. και του Ομοσπονδιακού προπονητή κ. Τσιάπα, υπεύθυνο για την Κεντρική Ελλάδα, όπου τον ευχαριστούμε για την συνεργασία και συμπαράσταση σε αυτό το τουρνουά.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του ΕΑΚΛ και τον κ. Μακρίδη για την άμεση ανταπόκριση , τους «Καλούς Σαμαρείτες» για την υγειονομική κάλυψη, τους προπονητές, τις διοικήσεις των ομάδων και κυρίως τα μικρά παιδιά τους αθλητές που με τόσο ζήλο και ήθος αγωνίστηκαν.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι να κτίσουμε προσωπικότητες με ήθος, αγάπη για αυτό που διάλεξαν να κάνουν, ομαδικότητα, κοινωνικότητα και συνεργασία για να προσδώσουμε στο όνομα του υγιούς πρωταθλητισμού και μια άλλη παιδαγωγική χροιά, στο χάντμπολ».

Τα αποτελέσματα για το Larissa Handball Club :

Λάρισα – Κένταυρος Βόλου 13-5 , κατηγορία Παμπαιδες Β

Λάρισα – Καρδίτσα 8-0 , κατηγορία Μίνι αγόρια

Λάρισα -ΑμφικτύονεςΛαμιας5-1 , κατηγορία Μίνι αγόρια

Λάρισα – Εύρυτος Βολου 13-1 , κατηγορία Παμπαιδες Β

Λάρισα -Κένταυρος 17-19 , κατηγορία Παμπαιδες Α

Λάρισα – Λαμια 13-12 , κατηγορία Παιδες