Ελλάδα » Σύλληψη Πακιστανών για απαγωγή

Σύλληψη Πακιστανών για απαγωγή

Σύλληψη Πακιστανών για απαγωγή

Στη σύλληψη δύο Πακιστανών, οι οποίοι εντοπίστηκαν στο Μενίδι και στο Ηράκλειο Κρήτης, ως ύποπτοι για την απαγωγή ενός 21χρονου συμπατριώτη τους από το λιμάνι του Πειραιά, στις 21 Νοεμβρίου, προχώρησε η αστυνομία.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, οι δράστες προσέγγισαν τον 21χρονο στο λιμάνι του Πειραιά, κατά την άφιξή του από την Μυτιλήνη – και με την πρόφαση της προσφοράς βοήθειας προκειμένου να βρει τους οικείους του, τον οδήγησαν σε ημιυπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Μενιδίου.

Εκεί τον κράτησαν για τέσσερις ημέρες, ζητώντας από συγγενικά του πρόσωπα να καταβάλουν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ προκειμένου να τον απελευθερώσουν. Στις 25 Νοεμβρίου 2015, οι δράστες απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και τον απελευθέρωσαν.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, ύστερα από πολυήμερες έρευνες εντόπισαν τον 25χρονο στο Μενίδι και προέβησαν στη σύλληψή του, ενώ στη συνέχεια, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου Κρήτης συνέλαβαν και τον 19χρονο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Διαβάστε επίσης: