Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » «Μαθητευόμενοι μάγοι»
«ΛΑΡΙΣΑ – ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ»

«Μαθητευόμενοι μάγοι»

«Μαθητευόμενοι μάγοι»

Ανακοίνωση για την αποτυχία της Λάρισας να προχωρήσει στην «Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2012» εξέδωσε και η δημοτική παράταξη «Λάρισα-Πόλη του αύριο» την οποία και υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κώστας ΤΖανακούλης, Αθανάσιος Μαμάκος, Κώστας Καλαμπαλίκης, Χρήστος Τερζούδης και Αλέξης Γεωργούλης:

«Μεγάλα και πολλά λόγια που καλλιέργησαν μεγάλες προσδοκίες που δυστυχώς διαψεύσθηκαν.

Η υπερφίαλη στάση της δημοτικής αρχής δεν έπεισε, αφού το όλο εγχείρημα της υποψηφιότητας για την πολιτιστική πρωτεύουσα προωθήθηκε με πρόχειρο και άκρως ερασιτεχνικό τρόπο.
Η παράταξή μας , έχοντας και την εμπειρία από το επιτυχημένο εγχείρημα της διεκδίκησης των Μεσογειακών Αγώνων, στήριξε την προσπάθεια διατυπώνοντας ωστόσο τις σοβαρές της ενστάσεις αναφορικά με την άκαιρη υποβολή της πρότασης, το μέγεθος της δαπάνης και το καθεστώς των αδιαφανών απευθείας αναθέσεων σε εταιρίες των Αθηνών με αποκλειστική ευθύνη του δημάρχου, ο οποίος τόνιζε ότι παίρνει προσωπικά την ευθύνη επιλογής αυτών.

Δυστυχώς το φροντιστήριο αυτό στοίχισε πολύ ακριβά στην πόλη.

Είναι κοινά αποδεκτό ότι η δική μας δημοτική αρχή άφησε τεράστιες υποδομές στον τομέα του πολιτισμού.

Εκμεταλλευτείτε τις σωστά προς όφελος της πόλης και θα μας βρείτε συμπαραστάτες σε καθετί θετικό για τους πολίτες του Δήμου Λαρισαίων».