Εκπαίδευση » Εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Erasmus
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ

Εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Erasmus

Εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Erasmus

Το Δημοτικό Σχολείο Βερδικούσσας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, διοργανώνει πολιτιστική εκδήλωση στο προαύλιο του σχολείου, την Τρίτη 1 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί.

Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια της υλοποίησης προγράμματος Erasmus+ με θέμα τα Θεραπευτικά Βότανα και της φιλοξενίας 16 εκπαιδευτικών από τη Λιθουανία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, την Τουρκία και την Κύπρο. Οι μαθητές του σχολείου θα παρουσιάσουν ελληνικούς χορούς και τραγούδια και θα “πλέξουν” το παραδοσιακό γαϊτανάκι.

Επίσης, με την ευγενική υποστήριξη του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, την Τετάρτη 2 Μαρτίου, θα πραγματοποιήσει μουσικοχορευτική εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας στις 20:00 το βράδυ.

Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος το χορωδιακό σύνολο Musicarte του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου του Δήμου Λαρισαίων, η Σχολή Χορού INDEPENDANCE, ο Μορφωτικός Σύλλογος Βερδικούσσας η «ΟΜΟΝΟΙΑ», το Κέντρο Λαογραφικών Ερευνών (ΚΕΛΕ) και ο Μορφωτικός Λαογραφικός Σύλλογος Νίκαιας «Θεόκλητος Φαρμακίδης».

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους φίλους της Βερδικούσσας να μοιραστούν μαζί μας αυτές τις ξεχωριστές για το σχολείο και το χωριό μας στιγμές.